Mikor látszott rajtatok egyértelműen, hogy babát vártok?
Én magas vagyok és vékony, az első gyermekemmel a 25. hét körül lett akkora pocim, amiből már mindenki látta, hogy babát várok.
Most a második babámmal hasonlóan alakult a helyzet, a 15. hétig teljesen lapos voltam szinte, most a 18. hétben vagyok és most kezdődött meg egy hirtelen pocinövés. Rengeteget nőtt és mivel én általában szűkebb cuccokban járok, így sokan már látják.
Tegnap viszont elég rosszul éreztem magam, ugyanis elmentünk vacsorázni a férjemmel, egy nem-kismama ruhám volt rajtam, ami szerintem még most is kifejezetten jól áll, de azért természetesen a hasam bőven látszik benne.
Erre a férjem mondja, hogy ne idegesítsem fel magam, de érkezéskor az egyik asztalnál négy középkorú nő egymás között sutyorogva, mutogatva tipikusan azt a párbeszédet adták elő, hogy "Nézd, mekkora hasa van a csajnak, hogy mer felvenni ilyen ruhát!?"
Kicsit rosszul érintett, kirobogtam a mosdóba megnézni magam a tükörben és egy magas, vékony lábú, kezű, arcú nőt láttam gömbölyű pocakkal (a pocim előrébb van, mint a mellem), látszik, hogy nincs rajtam felesleg, úgyhogy nem értettem a rosszindulatot, mert vagy kismamának nézek ki, vagy etiópnak.
Veletek történt ilyen, vagy hasonló?
Szia! Ne törődj velük, irigyek...
Rajtam a 26-27.héten látszódott meg, hogy babát várok, de már régóta melegítőben járok, mert abban érzem jól magam, nem híztam sokat, de a pocakomat zavarta a farmer, a szoknyát meg nem szeretem. De ne olyan "szakadt" melegítőre gondolj, hanem amiket mostanában kapni a kínai boltokban, ezekhez mennek a szép elegáns felsők. Itt a kismamák(!!) pusmogtak mindenkire a multkor, amikor volt a genetikai uh, aztán rólam is beszélhettek, rólam lepereg, így érzem jól magam, én hordom ezt a ruhát, nem ők. Szerintem nem várandósan kell bemutatni a legújabb ruhakollekciót elég magas tűsarkúban... (mert ők ilyenek voltak)
38hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!