Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 44. nap es sehol a mensim. Ti...

44. nap es sehol a mensim. Ti mit csinalnatok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyszeru lenne tesztet csinalni, de nem rendszeres a mensim es minden honapban mar nem akarok tesztelni, mert csak pazarlom a penzt. Ha baba van ugyis marad. Nyaron akarunk probalkozni. 2 honappal ezelott hagytam abba a fogamzasgatlot es akkor 38. napra jott meg, miutan negativat teszteltem. Most meg 44. nap es semmi. kb 40. nap volt egy nagyon kicsi barnas nyak, de azota sem. Minden nap ugy erzem, hogy na most fog megjonni. Jah orvoshoz csak januar 8-utan tudok menni, mert kulfoldon vagyok es itt meg ugyelet sincs ilyenkor, nem hogy rendeles. Szoval nem tom. Pazaroljak el meg egy tesztet?
2014. dec. 26. 12:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a hozzászólásokat,csak azt láttam,h külföldön vagy.Nekem ma jött meg 60 napra.Sík ideg voltam,én minden nap teszteltem.(javaslom h próbálj az itthoniakkal beszereztetni jópár tesztet,akár vaterásat is,én is azt használom,35 db 2000 ft,és esetleg kiküldik neked postán).Bocs,h csak ennyit tudtam.
2014. dec. 26. 19:35
 32/33 A kérdező kommentje:
Koszi, ez hasznos volt!
2014. dec. 26. 20:45
 33/33 A kérdező kommentje:
csinaltam tesztet. Persze negativ. Gondoltam en. Csak nem mukodok. Majd elmegyek dokihoz. Azota se jott meg.
2014. dec. 28. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!