Okt.5-én volt utoljára mensesem.10 napja voltam uh-n negatív volt azóta sincs mensim lehetséges hogy még nem láthatta az orvos? Csináljak tesztet?
Figyelt kérdés
A melleim nagyon fájnak és uh után két napig szurkált a petefèszkem.Lehetek terhes?2014. nov. 29. 18:30
1/10 anonim válasza:
Szerintem már teszt kimutatta volna, illetve már 10 napja is látott volna valamit a doki UH-n. Nagyon meglepődnék, ha terhes volnál...
2/10 anonim válasza:
Én úgy gondolom, h azt már látnia kellett volna 10nappal ezelőtt, de azért megér egy tesztet :)
4/10 A kérdező kommentje:
Minden rendben tökèletes az uh-m vàrjak ezt mondta.
2014. nov. 29. 19:05
5/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy uh után ágyazódott be azért volt a szurkàlás?
2014. nov. 29. 19:07
6/10 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet mindenképp.
7/10 anonim válasza:
Figyelj, ha terhes lennél, elvileg 6+3 hetes voltál az UH időpontjában. Teljesen kizárt, hogy azt ne lássa. Én két napja voltam UH-n, 7 hetes voltam mensi szerint, de mivel hosszabbak a ciklusaim, a baba mérete alapján én is kb. 6+3 körül vagyok, és nekem dobogó szívű baba volt az ultrahangon. Ha terhes lennél, már neked is hasonlót kellett volna látni, de minimum petezsákot. Tesztet miért nem csináltál?
8/10 A kérdező kommentje:
Hát nem látta!Mert a tesztem is és az uh m is pozitiv!Kb 4 hetes kismama vagyok!!!!!
2014. dec. 6. 17:43
9/10 anonim válasza:
Ejjha, gratulálok :) Na ez az, amire nem sok esély van alapból, de mindig vannak kivételek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!