Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti ultrahangon biztos...

12. heti ultrahangon biztos láthatta-e az orvos, hogy fiú-e?

Figyelt kérdés
Járt már úgy valaki hogy a 12.heti ultrahangon fiút mondott,meg mutatta is,hogy szerinte az ott a lábai között (alulról néztük) na ott van valami :),aztán később lány lett belőle?
2012. szept. 12. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
50%- 50% nem több 18-20hetesen már 80% ra meg tudja mondani
2012. szept. 12. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen,én.

Nekem fiút mondtak még herezacskót is látott a doki.Igaz hozzátette hogy nem 100%És a 30.héten(addig nem mutatta magát)kiderült hogy kislány.

2012. szept. 12. 16:43
 3/8 A kérdező kommentje:
ahhh....,akkor még ezek szerint ne vegyek semmit :)
2012. szept. 12. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! A kukit előbb látni szerintem mint a puncit.Viszont a köldökzsinór is odalóghat ami megtévesztő lehet.Én is kérdezetem a 12.heti vizsgálaton mi lesz,de nem mondott semmit mert azt mondta még felesleges lenne.Viszont a 17.héten látott 3 vonalat és azt mondta kislány.Azóta voltam a 20.hetin is és még mindig kislány.A lényeg hogy szerintem még ne kezdj el konkrétan fiús dolgokat vásárolni,de legközelebb már biztosan kiderül :)
2012. szept. 12. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Még nagyon kicsike, a 16. héten szoktak először "biztosabbat" mondani. Szerintem még várj a vásárolgatással, kivéve, ha fehéret szeretnél venni valamiből :))

Türelem :)

Én a 13. héten voltam egy igen komoly és drága ultrahang vizsgálaton, ahol még azt is nézték, hogy a szívében ez egyik érben milyen irányba és erővel áramlik a vér, de szót sem ejtettek a picur neméről, mert még olyankor annyira lutri.

A nőgyógyászom 16. héten mondta, hogy szerinte lány. Majd a 20. héten voltunk megint ezen a komoly utrahang vizsgálaton, és akkor már mondták ők is, hogy tuti lány.

Szóval ilyenkor még komolyabb felszereléssel sem lehet megmondani biztosra, sőt, ha szégyellős a picur, akkor még a 16. héten sem.

Egyik ismerősöm majdnem a terhesség végéig úgy tudta, hogy fiú lesz, aztán jött a hír, hogy mégse :(

2012. szept. 12. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Még ne vegyél semmi fiúsat.Ha nagyon szeretnél vásárolni akkor olyat vegyél ami jó fiúnak is meg lánynak is.Én is vásároltam,nem hagytam mindent a 30.hét utánra.De kimondottan lányos dolgokat csak utána vettem.

2012. szept. 12. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom, a 13. heti UH-n a doki azt mondta, fiú lesz, még mutatta is, hogy na, ott van az a vmi, abból lesz a fütyi... A 22. héten derült ki (a 18-19. heti UH-n takarta magát), hogy kislányunk lesz, ami már 100%!

Szerintem se vegyél semmit, bár én úgy gondolom, ilyenkor még korai elkezdeni vásárolgatni...

31+1 hkm

2012. szept. 12. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 16 hetesen kaptam képet a "kukacáról", aztán kiderült a 20. héten, hogy kislány. Azóta 6x erősítették meg, hogy lány.

32 hkm

2012. szept. 13. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!