12. heti ultrahangon biztos láthatta-e az orvos, hogy fiú-e?
Igen,én.
Nekem fiút mondtak még herezacskót is látott a doki.Igaz hozzátette hogy nem 100%És a 30.héten(addig nem mutatta magát)kiderült hogy kislány.
Még nagyon kicsike, a 16. héten szoktak először "biztosabbat" mondani. Szerintem még várj a vásárolgatással, kivéve, ha fehéret szeretnél venni valamiből :))
Türelem :)
Én a 13. héten voltam egy igen komoly és drága ultrahang vizsgálaton, ahol még azt is nézték, hogy a szívében ez egyik érben milyen irányba és erővel áramlik a vér, de szót sem ejtettek a picur neméről, mert még olyankor annyira lutri.
A nőgyógyászom 16. héten mondta, hogy szerinte lány. Majd a 20. héten voltunk megint ezen a komoly utrahang vizsgálaton, és akkor már mondták ők is, hogy tuti lány.
Szóval ilyenkor még komolyabb felszereléssel sem lehet megmondani biztosra, sőt, ha szégyellős a picur, akkor még a 16. héten sem.
Egyik ismerősöm majdnem a terhesség végéig úgy tudta, hogy fiú lesz, aztán jött a hír, hogy mégse :(
2.vagyok
Még ne vegyél semmi fiúsat.Ha nagyon szeretnél vásárolni akkor olyat vegyél ami jó fiúnak is meg lánynak is.Én is vásároltam,nem hagytam mindent a 30.hét utánra.De kimondottan lányos dolgokat csak utána vettem.
Én is csatlakozom, a 13. heti UH-n a doki azt mondta, fiú lesz, még mutatta is, hogy na, ott van az a vmi, abból lesz a fütyi... A 22. héten derült ki (a 18-19. heti UH-n takarta magát), hogy kislányunk lesz, ami már 100%!
Szerintem se vegyél semmit, bár én úgy gondolom, ilyenkor még korai elkezdeni vásárolgatni...
31+1 hkm
Én 16 hetesen kaptam képet a "kukacáról", aztán kiderült a 20. héten, hogy kislány. Azóta 6x erősítették meg, hogy lány.
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!