Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az ultrahangon az orvos mi...

Az ultrahangon az orvos mi alapján becsüli meg a baba súlyát, miből számolja ki? 37+1hkm

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Az uh gép számolja ki, nem a doki:)

Ha látod a képernyőt, a "babán" kijelöl meg huzkod vonalakat, na ezekből a gép automatikusan számolja ki az adatokat. Ha jó a doki, jól mér, akkor megbízható eredmények születnek.

Nekem az orvosom pl nagyon jó uh-s, egyszer viszont egy pár éve gyakorló szonográfus csaj csinálta az uht, neki 3600 gr-ra jött ki a lányom súlya, aki pár nap múlva 4100 gral született meg.

A dokim viszont nem sokat tévedett, a kisfiam súlyát +/- 100 glal becsülte meg.

2012. júl. 12. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
BPD és AC, a neten vannak ilyen kalkulátorok
2012. júl. 12. 17:48
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
A BPD meg az AD eredményéből becsüli a gép.
2012. júl. 12. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Fontos ebben az estben:BECSÜLI!Tehát ezek kb. adatok,nem garancia rá,hogy a baba olyan paraméterekkel fog születni,ahogy azt a gép kiszámolja.1 mm eltérés is száz grammokat jelenthet.Barátnőmnek majd 1 kg-ot tévedtek.Nekem is végig azt mondták,hogy pici a babám és 3170 gr-mal született.
2012. júl. 12. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

[link]

Tessék, itt van BPD és AC!!!!!! Nem kell lepontozni, mert valaki szerint nem úgy van! Nézz utána a neten, utána pontozgass!

2012. júl. 12. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok, AC, elírtam:)

Második válaszoló, én nem pontoztalak le, nem is izgat a pontozás, mindenesetre azt elég szánalmasnak tartom, hogy azért pontoztál le engem, mert bosszút akartál állni:D Bocsi, de ez annyira gyerekes...

2012. júl. 12. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze, gyerekes lenne, ha én lettem volna :)

Én a véleményem szóban, nem pontokba osztom meg

2012. júl. 12. 21:35
 8/8 A kérdező kommentje:
20:40-nek írom, hogy nem tudom, hogy mi a problémád, mert én nem pontozgattalak téged, az nem én voltam. Légyszi kérdezz, mielőtt vádaskodsz, és köszi az oldalt, szerintem jó, bár ez alapján teljesen más jött ki súlynak, mint amit a doki becsült, akkor ilyenkor mi van?
2012. júl. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!