Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 44. nap es sehol a mensim. Ti...

44. nap es sehol a mensim. Ti mit csinalnatok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyszeru lenne tesztet csinalni, de nem rendszeres a mensim es minden honapban mar nem akarok tesztelni, mert csak pazarlom a penzt. Ha baba van ugyis marad. Nyaron akarunk probalkozni. 2 honappal ezelott hagytam abba a fogamzasgatlot es akkor 38. napra jott meg, miutan negativat teszteltem. Most meg 44. nap es semmi. kb 40. nap volt egy nagyon kicsi barnas nyak, de azota sem. Minden nap ugy erzem, hogy na most fog megjonni. Jah orvoshoz csak januar 8-utan tudok menni, mert kulfoldon vagyok es itt meg ugyelet sincs ilyenkor, nem hogy rendeles. Szoval nem tom. Pazaroljak el meg egy tesztet?
2014. dec. 26. 12:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Képzeld elolvastam h nincs rendelés.pff... Ok, az egyfontost szarnak találod. Van másfajta is...De most tényleg ez jött csak le neked? Õszintén mégis mit vársz erre a kérdésedre? Csinálj még egy tesztet! Jó ok tudom baromi unalmas teztelelgetni h negatív lesz az eredmény. Mondjuk nem értem, h mikor untál bele, illetve pazaroltál el teszteket, ha eddig nem akartál gyereket és normálisan védekeztetek?
2014. dec. 26. 14:33
 12/33 A kérdező kommentje:
Mert a bogyo elott (3 eve) sem volt rendszeres, de nem emlekszem mennyire es akkor sokat teszteltem. Vedekezes ide vagy oda benne van az emberben hogy mivan ha. igy eleg sok tesztet elhasznaltam. Es igen akkor voltam dokinal es fogamzasgatlot ajanlott. Az egyik elkuldott tovabb es nem talaltak semmit csak egy hangyanyit alulmukodik a pajzsmirigyem, amire 7 eve gyogyszert szedek, igy mar nem befolyasolhatja. Szoval..... Nem tom. Egyebkent egy-egy mert te meg csakazt szedted ki hogy nem akarok tesztet venni, ami nem is igaz, mert van itthon.
2014. dec. 26. 14:39
 13/33 anonim ***** válasza:
Na látod az utolsó kommented mindjárt más fényben tünteti fel az egészet. Ne hari, de az elsõ párból annyi jött le, hogy védekeztek, de rengeteget tesztelsz(nem x évvel ezelõtt). Orvoshoz még nem jutsz el, ergo csak vársz, de mégis mit tegyél??? Na szóval, akkor sajna neked vannak problémáid nõgyógyászatilag. Sztem valószínūleg megint ez jöhetett elõ... egyéb panasz a késésen kívül? Régen volt más panaszod is? Most ugyanolyan? Mondjuk ha nem jön meg, amíg orvoshoz jutsz, elõtte csinálj egy tesztet, mert úgyis kérdezni fogja. Pláne h akkor lehet hogy csak egy mezei vérvételre küld, amiben megállapítja hogy nem vagy terhes, és elvesztel vele kb megint 2 hetet, hogy kiderüljön mi a baj.
2014. dec. 26. 14:52
 14/33 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy bunkó voltam. Mert tényleg normálisan válaszolok az olyan kérdésre is h "terhes vagyok ha csókolóztunk?". Csak nem tolerálom az olyan kérdést amiben meg is válaszolnak saját maguknak. Pláne hogy elég félre3rthetõ volt, mert lemaradt egy-két nagyon fontos infó, ami a lényege.. Tehát még egyszer bocsi.
2014. dec. 26. 14:56
 15/33 A kérdező kommentje:
Hat igen ez a baj a gyakorival, hogy az egesz eletem megsem tudom leirni. El sem olvasna senki. amugy nem tudom milyen tunetnek kellene meg lennie. Koztes verzesem sosem volt. Vagyis hogy 28 napon bellul jott volna meg, mert meg 28- ra sem jott meg sosem. Persze tudom, hogy erre doki kene, de nem is tudom, hogy itt angliaban foglalkoznak e ilyennel, mert eleg sok rosszat hallottam. Meg kul ha mondjuk most is 38.ra jott volna meg akkor sem lett volna semmi, mert az mar rendszeresnek szamit, ha hosszu is. De ugye 44. nap van. cisztak vannak a mellemben ,de arra is csak azt mondtak, hogy majdnem mindenkinek van. itt is es ottthon is ezt mondtak. Amugy masra nem tudok gondolni. Barnazni sem szoktam igazabol. A bogyo kezdetekor volt egyszer de ennyi. Meg most egyszer ahogy irtam. miert milyen tunet lehet meg?
2014. dec. 26. 14:58
 16/33 anonim ***** válasza:
Lemaradt az elõzõ válaszomból.De én tuti megnézetném a pajzsmirigyem, meg elmondanám ezt a nõgyógyásznak, h volt ilyen bajom.
2014. dec. 26. 14:59
 17/33 A kérdező kommentje:
semmi baj. Ahogy irtam a ez mindig igy van mert litaniat megsem akartam irni es azert van hatter info boven.
2014. dec. 26. 15:01
 18/33 anonim ***** válasza:
Nem pont olyan ami a menstruációval függ össze. Kóros fáradtság, hízás-fogyás ok nélkül, hajhullás...ilyenekre gondoltam.
2014. dec. 26. 15:01
 19/33 A kérdező kommentje:
folyamatosan nezik a pajzsmirigyemet vagyis ugye a hormonszintet es tudja + gyogyszert is szedek. Valami mas lehet itt a baj. Itt hogy van ez a nogyogyasz? Mert en meg csak a GP-t lattam. 3,5 eve vagyok itt, azota nem latott nogyogyasz csak GP. Hogyan is van ez itt angliaban? Te tudod?
2014. dec. 26. 15:02
 20/33 anonim ***** válasza:
Pedig ha litániát írsz, akkor megkímélted volna magad tõlem.:)
2014. dec. 26. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!