44. nap es sehol a mensim. Ti mit csinalnatok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyszeru lenne tesztet csinalni, de nem rendszeres a mensim es minden honapban mar nem akarok tesztelni, mert csak pazarlom a penzt. Ha baba van ugyis marad. Nyaron akarunk probalkozni. 2 honappal ezelott hagytam abba a fogamzasgatlot es akkor 38. napra jott meg, miutan negativat teszteltem. Most meg 44. nap es semmi. kb 40. nap volt egy nagyon kicsi barnas nyak, de azota sem. Minden nap ugy erzem, hogy na most fog megjonni. Jah orvoshoz csak januar 8-utan tudok menni, mert kulfoldon vagyok es itt meg ugyelet sincs ilyenkor, nem hogy rendeles. Szoval nem tom. Pazaroljak el meg egy tesztet?2014. dec. 26. 12:02
21/33 A kérdező kommentje:
olyanok nincsenek
2014. dec. 26. 15:03
22/33 anonim válasza:
Hát elég érdekes itt, mert egyszer volt bajom h begörcsöltem, de veszettül. Vizsgálat nélkül megmondta h mi a bajom. Egy gyors vizeletteszt volt csak. Kis mágus!:) Ismerõsömnek sokat késett, elment dokihoz, vértesT, majd egy hét múlva eredmény h nem terhes. De semmi más! Na azóta sem mentem el dokihoz én sem. Persze biztos ki lehet fogni tök jó dokit, de elég túlterheltek...stb. Igazából én akkor szoktam dokihoz menni, mikor hazamegyek látogatóba...
23/33 anonim válasza:
Akarom mondani vérteszt!!! Sok helyen van nõdoki, ott ahol a GP van. Sajna nekem nics ilyen mázlim. Nekem is be kellene jeletkeznem valahová, mert nálunk meg nem jön össze a baba. Ezt meg nem lehet megoldani nyaralás alatt. Amikor én voltam dokinál, az kórházban volt, sürgõsségin.Sajna nincs tippem sem, hogy akkor mi lehet neked. Asszem PCO-nál szokott ilyen lenni(késés) Esetleg ennek nézz utána.
24/33 A kérdező kommentje:
koszi a valaszaidat. Majd elmegyek januarban aztan megkerdezem, hogy ez hogy megy. De pl a multkor is egy honapot vartam. Nekem meg fajt belul a hasfalam vagy mi mikor egyutt voltunk es engem is veseultrahangra kuldott vele, amire januar 31-re kaptam idopontot. Azota mar nem faj :D
2014. dec. 26. 15:16
25/33 anonim válasza:
Meg jó lenne ha megultrahangozna(nem nagyon lelkesek érte itt az orvosok), mert esetleg ciszta is lehet..Menj el nõdokihoz, aztán meglátod h mit vizsgál. Ha nem vagy elégedett, akkor nézz magánorvost, még ha drága is. Pláne mielõtt babát szeretnél,mert a túl hosszú ciklus nem kedvezõ a fogantatásnak.
26/33 anonim válasza:
Hát mióta a doki nekem is közölte látatlanban h mi a bajom, azóta nekem sem volt semmi bajom! :) Lehet tudnak valamit :)
27/33 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, és szerencsére nincs ilyen problémám, de nagyon sokat olvastam a cickafark teáról meg a palástfű teáról. Állítólag segíti a peteérést, meg rendszerezi a ciklust.
28/33 A kérdező kommentje:
jaja. nem semmik. Az lesz majd megprobalok utana jarni, de mar most tudom, hogy nem lesz egyszeru. Haza meg csak egy hetre megyunk majd szoval semmire sem lesz eleg. Sok sikert nektek a tovabbiakban es szep napot!
2014. dec. 26. 15:40
29/33 anonim válasza:
Nekem sem rendszeres a mensim, van hogy 40 napig semmi. Nàlam ez a hatàr, ilyenkor mindig tesztelek, van hogy előtte is. kb. 100 ft egy teszt, neten rendelem, mindig van itthon. Akkor is megcsinàlom, ha nem érzek "jeleket".Mondjuk mi még nem vagyunk élesben baba projekten, de becsúszhat bàrmikor. Inkàbb ellövök feleslegesen néhàny tesztet, minthogy itt megszavaztassam, hogy vajon mi lehet a késés oka. Mindig úgy àllok hozzà, hogy biztosan negatìv lesz, hiàba örülnék egy pozitìvnak. Csak pozitìvan szeretnék csalódni :)
30/33 A kérdező kommentje:
en sem arra voltam kivancsi hogy szerintuk terhes vagyok e. de mind1 igaza van mindenkinek megcsinalom a tesztet par nap mulva ha meg nem jon meg aztan ujevben doki. :D
2014. dec. 26. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!