Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 44. nap es sehol a mensim. Ti...

44. nap es sehol a mensim. Ti mit csinalnatok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyszeru lenne tesztet csinalni, de nem rendszeres a mensim es minden honapban mar nem akarok tesztelni, mert csak pazarlom a penzt. Ha baba van ugyis marad. Nyaron akarunk probalkozni. 2 honappal ezelott hagytam abba a fogamzasgatlot es akkor 38. napra jott meg, miutan negativat teszteltem. Most meg 44. nap es semmi. kb 40. nap volt egy nagyon kicsi barnas nyak, de azota sem. Minden nap ugy erzem, hogy na most fog megjonni. Jah orvoshoz csak januar 8-utan tudok menni, mert kulfoldon vagyok es itt meg ugyelet sincs ilyenkor, nem hogy rendeles. Szoval nem tom. Pazaroljak el meg egy tesztet?
2014. dec. 26. 12:02
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy olcsóbb típusú tesztet, ennyi idő után már biztosan kimutatja! Inkább, mint hogy bizonytalanságban legyél :)
2014. dec. 26. 12:13
 2/33 anonim ***** válasza:
64%
Ez most komoly? Kb 300-400 ft egy teszt, nehogymár ennyid nincs...
2014. dec. 26. 12:24
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a tesztelésen kívül jobbat nem tudok. Nekem is ilyen ciklusaim voltak, kb. 32 és 70 nap között minden előfordult, ezért én is sokat teszteltem.

Ha dokihoz mész, még az is előfordulhat, hogy nem látja még, mert ilyen hosszú ciklusnál a peteérés is később van, ezért lehet az is, hogy még fiatal a terhességed (ha az egyáltalán).

Én az első gyereknél úgy jártam (3 év nem védekezés után), hogy az 56. napon még negatív volt a tesztem, ezután csak a 70. napon csináltam újat, az meg már erős pozitív volt, és a doki akkor 7 hetes terhességet állapított meg.

2014. dec. 26. 12:27
 4/33 anonim ***** válasza:
80%

Hadd védjem meg a válaszolót...írta, hogy külföldön van! Ausztriába a legolcsóbb teszt 3 euronal kezdődik!! Lehet, hogy 900 ft minden hónapba neki megterhelő. Ne nézegessünk egymás tárcájába!

Kedves kérdező! Ha a kíváncsiság nem fúrja ki az oldalad és semmi veszélyeset nem csinálsz a magzatra nézve ráérsz januárig várni! Viszont akkor cigi alkohol ohne!

Gyógyszerszedés után sanszos a rendszertelen mensi ez teljesen oké, kb fél év mire helyre kell hogy álljon. Utána érdemes egy hormonvizsgálat. Viszont a barnás maszatolás simán elmegy egy beágyazódási vérzésnek is! Hát kíváncsi leszek! Írj, ha tudsz valamit!!

2014. dec. 26. 12:50
 5/33 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Januarban elmegyek dokihoz vele. Ketlem hogy van baba, azert is nem karom megcsinalni a tesztet. Dehogy nincs penzem ra. Bar angliaban elek es itt nem 400ft, de persze van ra penzem es van is itthon, de mar unom hogy minden honapban tesztelni kell es nincs is baba. Valamint rendesen vedekezunk gumival es elotte sem kezdjuk el nelkule es mindig ellenorizzuk, hogy minden ok. Szoval nem lehet baba elvileg. Unom a minden honapban tesztelest mar. Csak dobalom ki a negativ teszteket. Es akkor is pazarlasnak erzem ha olcso. Bar itt nem az!!! Hat nem tudom lehet varok meg par napot. Valamint merem a homet es mar 16 napja fent van, de lehet 17. Es most ket napja nagyon fent van 36.9. El vileg mikor megon leesik. Hat az meg nem tortent meg. :(
2014. dec. 26. 12:55
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt nem mondtad, hogy nem akarsz babát és védekeztek gumival... Így nem valószínű, hogy terhes vagy.
2014. dec. 26. 12:59
 7/33 A kérdező kommentje:
Nem nem csinalok semmi karosat. Sosem dohanyoztam es utoljara tinikent ittam alkoholt 7 eve. Meg szilveszterkor sem egy kortyot sem mert utalom az izet. sportolok es sportos is vagyok. 162cm/52kg. Gyogyszereket sem szedek. Vitamint viszont igen. Szoval baja nem lesz ha van baboca es olyan nagy problema sem. Persze erdekel, de mar uncsi minden honapban a semmit tesztelni mert kesik. De sztem par nap mulva megcsinalom.
2014. dec. 26. 13:02
 8/33 A kérdező kommentje:
de irtam hogy nyaron akarunk probalkozni. Ergo most nem probalkozunk.
2014. dec. 26. 13:03
 9/33 anonim ***** válasza:
67%
Igazad van Angliában nem 400Ft. Kb olyan 150- 200. Tudom itt élek. 1Fontos boltban lehet kapni. 2-3 db van benne egy fontért... Ha meg nagy boltban veszed a legolcsóbb 4font. Igaz ha átszámolom drága. De ha kint élsz, akkor nem számolgatja át az ember a pénzt.Én fizetésarányosan nézem. A minimálbér £6.5, ebbõl ki lehet adni 4 fontot. Bocs ha bunkó vagyok. Csak azért vagyok ilyen, mert mégis milyen válaszra vársz? 1. Vegyél tesztet. 2. Jaaaaajj lehet h babás vagy...3. Menj orvoshoz, mert.....Basszus! Te is megmondtad nem veszel tesztet, orvoshoz meg nem mégy csak késõbb. Akkor??? Tudom h most bunkó voltam, normálisan válaszolok minden kérdésre mégha marhaság is. De nem bírom aki kérdez, de megadja a választ, h mit fog tenni elõre...
2014. dec. 26. 13:25
 10/33 A kérdező kommentje:
Jah ok. De egyfontosban vett teszt az olyan is mert azt ne mond nekem, hogy pontos. Parom ott dolgozik egy hatar szar az osszes termek, de nagyja az. Na meg ki venne ott tesztet. A masik meg ok vegul is igazad van, de legalabb olvasnad el a kerdesemet es a hozzaszolasaimat. Mert irtam, hogy van is itthon, de mar unom minden honapban csinalgatni. Valamint arra lettem volna kivancsi mit csinalna mas vagy mas volt e mar igy. Kul meg nem dontottem el, hogy mit csinalok. Valamint azt sem olvastad el normalisan, hogy nincs rendeles. Szoval nem tudok orvoshoz menni es nem nem akarok. Nem az anyagiakkal van a bajom emberek.......... meg nem azzal hogy tesztet kell venni.... hanem azzal, hogy foloslegesen kell csinalgatni, mert persze ki tudja 100%ra. De az egyfontos tesztel sem lennek 100%. Egytik kerdesemnel sem olvassak el a kerdest rendesen aztan meg jon a kopkodes egyfolytaban. Aztan meg irhatom, hogy de irtam csak nem olvastad el.
2014. dec. 26. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!