Tényleg rágörcsölés, hogy ha nem jön össze fel akarok keresni egy endokrinológust?
Második babát szeretnénk, ez lesz a 2. hónapunk. Viszont pont a múlt hónapban nyomásra tej jött a cicimből. A dokim megnézett, prolaktin rendben, peteérés van.
Ettől függetlenül mondtam a férjemnek,hogy ha ebben a hónapban sem jön össze, jövőhónapban felkeresek egy endokrinológust.
Ez most karácsonykor felkerült szóba egy családi ebéden, és anyósom, meg a sógornőm a fejemhez vágta,hogy ez rágörcsölés, és azért nem fog összejönni!
Én úgy látom,hogy alapjáraton,ha nem lenne ez a tejes dolog eszem ágában sem lenne még dokihoz fordulni, de így viszont,ha gond van, minél hamarabb jó lenne tudni?
Vagy tényleg rágörcsölés?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Annak aki azon van kiakadva,hogy miért tudják,hogy próbálkozunk, annak elárulom, hogy természetesen megkérdezték,hogy mikor lesz kistestvére a fiamnak.
Először annyit mondtam,hogy rajta vagyunk az ügyön.
De mivel volt a tejcsorgás kértem prolaktin vérvételt, aminek az eredményét telefonon mondta be anyukám laboros barátnője, és anyós is pont hallotta. Rákérdezett,hogy miért voltam vérvételen, én meg elmondtam.
Nem hiszem,hogy felnőtt embereknél, főleg nőknél, akik egy családban élnek ördögtől való lenne kiejteni a szót,hogy prolaktin, vagy tejcsorgás. Nyilván nem azt beszéljük meg,hogy hányszor bújunk össze. Aki ezt írta, az nyilván a saját primitív voltából indul ki.
Egyébként igen, vagyunk ilyen viszonyban a párom családjával,hogy egy ilyet meg tudunk beszélni. Főleg azóta, amióta anyósnak volt egy gerinctörése és hetekig én fürdettem, sőt wc-re is én kísértem. Szóval az,hogy lehet,hogy van valami gond velem, ami tejcsorgással jár, nem hiszem,hogy annyira kiakasztó.
De valószínűleg még fogok várni két hónapot, és ha nem jön,akkor bejelentkezem, mert lehet,hogy valóban még két hónap lesz mire bejutok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!