Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg rágörcsölés, hogy ha...

Tényleg rágörcsölés, hogy ha nem jön össze fel akarok keresni egy endokrinológust?

Figyelt kérdés

Második babát szeretnénk, ez lesz a 2. hónapunk. Viszont pont a múlt hónapban nyomásra tej jött a cicimből. A dokim megnézett, prolaktin rendben, peteérés van.

Ettől függetlenül mondtam a férjemnek,hogy ha ebben a hónapban sem jön össze, jövőhónapban felkeresek egy endokrinológust.

Ez most karácsonykor felkerült szóba egy családi ebéden, és anyósom, meg a sógornőm a fejemhez vágta,hogy ez rágörcsölés, és azért nem fog összejönni!

Én úgy látom,hogy alapjáraton,ha nem lenne ez a tejes dolog eszem ágában sem lenne még dokihoz fordulni, de így viszont,ha gond van, minél hamarabb jó lenne tudni?

Vagy tényleg rágörcsölés?

2014. dec. 26. 06:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem attól érzik rágörcsölésnek, hogy még karácsonykor szóba kerül a család előtt.

Miért nem mész el dokihoz úgy, hogy nem kürtölöd világgá?

2014. dec. 26. 07:11
 2/21 A kérdező kommentje:

Nyilván rákérdeztek, hiszen tudják,hogy próbálkozunk. Én meg elmondtam,hogy mi van, mert miért hazudjak!

Természetesen nem erről szólt az egész ebéd!

2014. dec. 26. 07:17
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

"Nyilván rákérdeztek, hiszen tudják,hogy próbálkozunk."

HONNAN tudja az egész család, hogy PRÓBÁLKOZTOK?!?!?!

EZ annyira maanügy, hogy kizárólag kettötökre tartozik.

Másrészt ha KÉT jónap után már ennyire stresszt csinálsz - amikor egy év az az idö, ami alatt egy átlagos, problémamentes párnak sokerül - akkor az igenis rágörcsölés.

2014. dec. 26. 08:00
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes, nálunk nem tudja a család, hogy próbálkozunk, pedig nagyon jóban vagyunk, hetente 2szer találkozunk, de valahogy nem arról szoktunk beszélgetni, hogy mikor kufircolunk a férjemmel és az épp sikeres-e vagy nem.
2014. dec. 26. 08:40
 5/21 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is ragorcsolsz. Eszembe nem jutna 2 honap utan orvoshoz fordulni. A tej szivargas meg ha utana olvasol normalis. Elofordul.

Mi a 4.honapnal jarunk a kistesonal de ha most se jon ossze hat na bumm,majd legkozelebb. Majd egy ev utan eleg lesz ketsegbeesni. Voltal te is dokinal, minden rendben. Szerintem egy normalis szerbezetnek is kell par honap h sikeruljon es az nem baj. Nem mindenki lesz terhes varazsutesre egy alkalomtol. :-)

2014. dec. 26. 08:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

1,5 év után jutottam el az endokrinológushoz, 1 év után foglalkozott a problémával a nőgyógyász. Addig nem számít meddőségi gondnak, ha nem jön össze a baba.

2 hónap miatt meddőségi problémával (ha korábban nem volt gond) endokrinológushoz menni rágörcsölés szerintem, de azt is vedd figyelembe, hogy az előjegyzési idő 3-4-5 hónap, a mensmentisbe is új betegként 2 hónap, aztán jönnek a vizsgálatok, a szakorvosok, meg a laboreredmények. Ezt, mire körbejárja egy endokrinológus (beutalóval) az is 4-5 hónap. Ezért 2 hónap próbálkozás után nem valószínű, hogy odateszik magukat oepen, magánban pedig nem ott kezdenék.

2014. dec. 26. 08:56
 7/21 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem nem rágörcsölés, ha valaki egy egészségügyi problémának szeretne utána járni, bármilyen okból is.

Gondolom ha nem próbálkozna babával a kérdező, akkor is utána járna a dolgoknak.

2014. dec. 26. 08:57
 8/21 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó; a kérdezönek már van egy gyereke, tehát komoly probléma nincs vele.

A két hónap meg annyira rövid idö, hogy ez alatt igencsak ritka, hogy valaki terhes lehessen.

Egészségügyi probléma meg nincs, csak a kérdezö csinál vihart egy biliben.

2014. dec. 26. 09:23
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is rágörcsölsz.

Ettől függetlenül ha nagyon akarsz és ha ez téged megnyugtat, jelentkezz be az endokrinológushoz. Majd kapsz időpontot augusztusra. Sokat fog segíteni.

2014. dec. 26. 09:38
 10/21 anonim ***** válasza:
Miért csak augusztusra kapna időpontot?? Én mikor mentem endokrinológushoz felhívtam, másnap elmentem hozzá, megvizsgált, elküldött vizsgálatokra, azokat 2 nap alatt lerendeztem, aztán visszamentem hozzá az eredményekkel. 3 nap alatt minden megvolt...
2014. dec. 26. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!