Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érezhetem ennyire ha terhes...

Érezhetem ennyire ha terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Kicsit hülyén hangzik,de a 2.hétben vagyok még várnom kell a tesztel,mert még nem jelez semmit.

De fel vagyok puffadva,a petefészkem szúr,a méhemnél keményebb mint általábban.

Nagyon hányingerem vanviszont nincs étvágyam,de olyan mintha 20 hetes lennék.

2014. nov. 25. 18:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nekem rendszertelen a menstuációm,de szedek erre gyógyszert.Nem azért késik előre elmondom.

Peteérésem már volt 15-én amikor együtt voltam a párommal.Az utolsó menstuációm alapján igen,de se elötte se utána nem voltunk együtt.

Csak most nov.15-16án.

December 1-én vagy 2-án tesztelek.

Azután várnom kell még 2-3 hetet,ha jól értem és majd csak utána doki?

2014. nov. 25. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, mert akkor leszel 6-7 hetes terhes és már lehet, hogy lesz szívhang, ha sikerült a baba. Volt peteérés követésed, repesztésed, onnan tudod ilyen pontosan az ovut?
2014. nov. 25. 22:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is éreztem tüneteket mensi előtt bő egy héttel. Ami azt jelenti, hogy utolsó mensihez képest 3 hetes voltam. Tudom ez egy furcsa megnevezés, de könyörgöm, az 3 hét, nemde? 28 napos ciklusaim voltak.

A 2. hét valóban semmi, de a mensi előtti hetet minek neveznétek? Sehányadik hétnek?

2014. nov. 26. 08:47
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen követve volt minden,pontos ovu.

Hát igen utolsó,az 3 hét,de akkor is hetnek nevezzük,bárhogyan de a nemvárt mensi elött akkor is 1-2-3 hét.

2014. nov. 26. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!