Most tudtam meg, hogy terhes vagyok! Tegnap és ma is strandoltam! Szerintetek lehet baj? Miből érezhetem hogy baj van?
nem hiszem, hogy baj lenne. figyeld a folyásodat, ha valami rendelleneset tapasztalsz az jelzi, hogy baj lehet.
innentől kezdve csak óvatosan a strandolással. sőt!
Miért mellőznéd??? Ez tiszta hülyeség! A dokik jó része még kifejezetten javasolja is, hogy ússzon a kismama. Én jövő hónapban szülök és még mindig járunk strandra, nagyon jót tesz, tehermentesíti a gerincet a víz, ellazít, a babának is jó!
Rendszeresen strandoltam előző babámmal is és semmi baja nem lett se neki, se nekem. Amúgy sokan csinálják, pénteken is volt egy csomó pocakos a strandon.
A gyógyvizet nem ajánlják, de a többi mehet nyugodtan.
Aki egyébként is érzékeny ezekre a dolgokra azoknak nem javasolja az orvos. Érthetően.
Ha nem vagy a fertőzésekre fogékony, akkor minimális a kockázat. egyébként ha fogékony vagy és elkapsz valamit, akkor is. barátnőmet baba mellett kezelték ki egy makacs dologból és egészséges kisfia született.
Dehogy lesz baj. Max egy kis fertőzést szedhetsz össze, amit úgyis észreveszel, és akkor a doki ír rá kúpot.
Ne aggódj!
Boldog babavárást és GRATULÁLOK!
egy 8 hónapos baba anyukája
Köszönöm a válaszokat! Olvastam olyan véleményeket erről a strandolásról, hogy nem szabad sem vizbe, sem pedig napra menni, ezert ijedtem meg! De megnyugodtam, koszonom!!!
Gratulálok nektek én is! Egészséget és sok örömöt, boldogságot kivanok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!