Ilyen korán érezhetem, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Kb.két hete szeretkeztünk a férjemmel és pár napja érzek "valamit",most jelenleg pic fájdalmat.Fogamzásgátlót szedtem,de januárban nem váltottam ki,mert bezárt a gyógyszertár mire eszembe jutott.Úgy volt,hogy megszakítással védekezünk,de a párom nem vigyázott.Volt négy terhességem,három végződött vetéléssel és szerencsére a negyedik terhességem sikerült.Van egy 3,5 éves kisfiunk.Szóval voltam már terhes többször és ez pont olyan érzés,de lehetséges ez ilyen korán?ha jól emlékszem nem ilyen hamar éreztem bármit is az eddigi terhességeimnél.Vettem tesztet,de még nem csináltam meg.14-én kellene megjönnie a menstruációm.2013. febr. 5. 18:31
2/2 anonim válasza:
Tényleg korainak tűnik, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!