Érezhetem, hogy terhes vagyok?
Mintha olvastam volna ilyet,hogy vannak olyanok,akik érzik,hogy jön a pici!Ti,hogy vagytok ezzel?
Ennyire nagy lenne bennem a vágy vagy tényleg érzem,hogy jön a kis csöppségem?6.-án kellett volna megjönnie...teszt +,de az az utáni sokkal halványabb volt!
Reggel már profin iszom a tejeskávét...csak a felét,mert már megszoktam,hogy hányok...nem pazarlom:):)
Görcsölget néha a pocim és elég sűrűn van hányingerem!A cicimmel minden normális...nem fáj és nem feszül!
Én megéreztem! Eszméletlenül fájtak a melleim,de mivel éppen menstruáció után voltam,először nem gondoltam a terhességre. Aztán néhány nap múlva volt egy olyan érzésem,hogy vennem kellene egy tesztet. Vettem,ami persze pozitív lett. Elmentem dokihoz és kiderült,hogy 6 hetes terhes vagyok és ikreket várok!
Szerintem keresd fel a dokidat,hogy biztos legyen!
Remélem gratulálhatok!!!
A teszt elotti heten vegig olyan erzesem volt, hogy babas vagyok.Megvartam, hogy kessen egy napot es +-at teszteltem.A terhessegi tunetek csak utana 1-2 hetre jelentkeztek.Most 12 hetes kismama vagyok.
Boldog babavarast!
Rég óta szeretnénk babát(másfél év),és már volt + teszt...rá egy napra meg is jött...csak azért csináltam tesztet,mert kívántam a krémtúrót(talán a suliban ettem utoljára)és nagyon fájtak a melleim!
Tudom,hogy kéne mennem a dokihoz,de még várok,mert nem kiszámítható a ciklusom(volt,hogy 47 napra jött meg)
Nagyon-nagyon szurkolunk! (Én voltam, aki kérdezte, hogy miért nem voltál még orvosolnál.)
Kérlek, mindenképpen írj, hogy mi a helyzet!
Norci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!