Miért lett ekkora divat napokkal a nemvárt előtt tesztelni?
Figyelt kérdés
Először is szögezzük le, hogy nem bántani akarok senkit! Én is "problémás" vagyok (PCOS, Ir, pajzsmirigy) nem is jött a baba könnyen, éveket vártunk, orvosi segítség nélkül nem is ment volna. Többször teszteltem én is a 12. dpo környékén, amikor szépen felment a hőm. (Tehát mindössze 2 nappal a nemvárt előtt.) Hiba volt. Akkor ment el a kedvem végleg tőle, amikor egyszer nemvárt előtt megjelent egy második csíkocska, aztán mégis megjött...
Aki tesztel, meg tünetet vár szinte egy héttel a nemvárt előtt, annak vajon van fogalma arról, hogy biolgógai értelemben hogyan és mennyi idő alatt jön lérte egy terhesség? (megtemékenyítés, osztódás, vándorlás, beágyazódás, stb...)
2014. nov. 25. 16:07
41/41 anonim válasza:
Egy szó,mint száz:mindennek a mozgatórugója a türelmetlenség szerintem,amely abból fakad,hogy a teherbeesés folyamatát egyáltalán nem tudjuk befolyásolni.Képtelenek vagyunk megszabni,hogy mikor legyünk terhesek,max. csak próbálkozni tudunk adott kereteken belül,a többit a természet intézi.Még a lombikkal való befolyásolás is igen csekélyke.Ehhez az ember,pláne a mai kor embere egyáltalán nincs hozzászokva,de a régebbi korok asszonyai sem voltak,(gondoljunk csak arra, hogy pl. a királyi házak asszonyai mit lekínlódtak hogy trónörököst szüljenek a királynak).Ma már eldönthetünk mindent,ami az életünkkel kapcsolatos fontos döntések közé tartozik,mint pl. ki legyen a párunk,milyen házat vegyünk,elváljunk-e,továbbtanuljunk e,mi legyen a szakmánk,hol dolgozzunk,stb.De azt,hogy mikor jön a baba,nem tudjuk,csak bizonyos határokon belül megszabni.És ez baromi idegesítő sok nő számára(nekem is az),ezért türelmetlen lesz,főleg ha tornyozódnak a próbálkozós hónapok számai..Az ember lánya érzi,vagy érezni véli a tüneteket hogy terhes,és mielőbb tanúbizonyságot szeretne róla,hogy ne élje kétségek között a mindennapjait,és ezért minden követ megmozgat.Na,mára már ennyi elég volt az eszmefuttatásokból..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!