Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lett ekkora divat...

Miért lett ekkora divat napokkal a nemvárt előtt tesztelni?

Figyelt kérdés

Először is szögezzük le, hogy nem bántani akarok senkit! Én is "problémás" vagyok (PCOS, Ir, pajzsmirigy) nem is jött a baba könnyen, éveket vártunk, orvosi segítség nélkül nem is ment volna. Többször teszteltem én is a 12. dpo környékén, amikor szépen felment a hőm. (Tehát mindössze 2 nappal a nemvárt előtt.) Hiba volt. Akkor ment el a kedvem végleg tőle, amikor egyszer nemvárt előtt megjelent egy második csíkocska, aztán mégis megjött...

Aki tesztel, meg tünetet vár szinte egy héttel a nemvárt előtt, annak vajon van fogalma arról, hogy biolgógai értelemben hogyan és mennyi idő alatt jön lérte egy terhesség? (megtemékenyítés, osztódás, vándorlás, beágyazódás, stb...)

2014. nov. 25. 16:07
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
91%
Igen, én is ilyen problémákkal várok a babára (már a másodikra). Eü-s vagyok és tudom, hogy mikor-mi történik. Mégis teszteltem és tesztelek néha mensi előtt sokkal is. Miért? Mert ahhoz van kedvem :) Én nem félek a tesztektől, ma már lehet kapni egy halommal olcsón, és kíváncsi vagyok. A halvány csíkokra is, a negatívokra is, és jólesik csinálni valamit, néha csak pótcselekvés, hogy ne őrüljek meg. :)
2014. nov. 25. 16:10
 2/41 anonim ***** válasza:
34%

Ne is kerdezd, ma 3 ilyen kerdesre is valaszoltam.. nekem nem azzal van bajom h tesztel elotte, hanem h nem erti meg h nem jelent semmit es kiirja a nagyvilagnak h most mitevo legyen..

en ereztem h terhes vagyok, 1 nappal elotte csinaltam, negativ lett, de csinaltam masnap es mar pozitiv. Kozben nem kerdezgettem senkit, h lehetseges meg h terhes vagyok?? mivel tudtam h igen, csak en vagyok turelmetlen..

Nem tul erett, felnottes gondolkodas ez, nekem ezzel ez az egy bajom van. Persze h mindenki izgatott es varja/nem varja, de nem kell mar a legelejen tulparazni, mi lesz igy veluk a terhesseg alatt, na meg majd a babaval otthon, hq mar ilyenkor ilyen bizonytalanok.

2014. nov. 25. 16:13
 3/41 A kérdező kommentje:
Értelek teljes mértékben! =) De a legtöbb lány - nekem az a benyomásom a kérdések alapján - hogy a valóságban inkább szenved ettől. Előre kétségbe vannak esve, hogy lehet-e még ebből pozi.
2014. nov. 25. 16:14
 4/41 anonim ***** válasza:
90%
2. Úgy írod, hogy "ma már 3 ilyen kérdésre is válaszoltam", mint ha ez lenne a munkád és nem szeretnéd csinálni, sőt, idegesítene. Miért érzed azt, hogy válaszolnod kell az ilyen kérdésekre? Miért nem lapozol tovább, ha feszültséget kelt benned?
2014. nov. 25. 16:14
 5/41 A kérdező kommentje:
Kedves második, veled is egyet értek! De hogy a fenébe lehetne ezeken a lányokon segíteni?
2014. nov. 25. 16:15
 6/41 anonim ***** válasza:
31%
Nem kelt bennem feszkot, meg akarom nyugtatni oket, h lehet pozitiv hisz nekem is igy volt.. had valaszoljak mar arra amire en szeretnek:-). (Biztos neked is fontos volt most ezt megirnod:D)
2014. nov. 25. 16:16
 7/41 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én azért szeretek idejárni, mert egyrészt szeretek tapasztalatokat hallani olyan dologban, amiben én még nem vagyok jártas, másrészt jól esik segíteni, ha valakinek olyanban kell tanács, amit én már tudok, olvastam, ismerem, átéltem.

De sokszor olyan falakba ütközöm, mert sok kérdező itt "hallani akar" egy bizonyos választ és megsértődik, meg lepontoz, ha az igazságot kapja és az nem egyenlő azzal, amit szeretne...

2014. nov. 25. 16:22
 8/41 anonim ***** válasza:
89%
Dràga kérdező!rajtunk nem kell segíteni segítünk mi magunkon.a mi pénzünk a mi időnk és nem utolsó sorban a mi szabad akaratunk.
2014. nov. 25. 16:25
 9/41 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, persze, nyilván ezt nem is vitatom! Mindenki azt csinál, amit akar! Csak hátha valakit érdekel, hogy nem feltétlenül ésszerű amit csinál, ha tudja, hogy miért nem az. Pl. arra gondolok, hogy sokakat megtéveszt a teszten lévő szöveg, hogy "akár három napos terhességet is képes kimutatni". Hidd el, hogy ez 100-ból 99 lánynak egyenlő az AKTUS utáni három nappal... Hátha nem is sejti, hogy még korán tesztel...
2014. nov. 25. 16:30
 10/41 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem, neked mi a gond a korai teszteléssel.

Biológiai értelemben is teljesen tisztában voltam, hány kb. és max hány nap szükséges a 25 egységes HCG szint eléréséhez, azzal is, hogy mikor volt ovulációm, azzal is, hogy előtte 2 nappal voltunk együtt és 9 nappal az ovuláció után már pozitív volt a tesztem. Azóta 1 éves a fiam, szóval szerintem nem probléma korábban tesztelni (nálam pl. 5-6 nappal volt a menszesz ideje előtt).

2014. nov. 25. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!