Husinyuszi10 kérdése:
A nem várt előtti napon negatívat tesztelni normális? Mikor teszteljek ujra?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 12:16
1/7 anonim válasza:
Mondjuk akkor tesztelj, ha nem jött meg.
2/7 anonim válasza:
Elkellett volna olvasni a használati útmutatót és már tudnád ks mikor kell tesztelni.
3/7 anonim válasza:
Istenem! Ennyi felesleges tesztelést! Ha legalább 4 napot késik akkor tesztelj, ne előtte, ne aznap!!!
4/7 anonim válasza:
én előtte egy nappal teszteltem, meg aznap is és halványan de pozitív volt. Ha negatív, akkor lehet, hogy nem vagy terhes, de ha nem jönne meg, akkor várj 4 napot és akkor tesztelj, az már biztosabb eredményt hoz. Fáj esetleg a hasad vagy vannak premenstruációs tüneteid?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen vannak "tüneteim". Mellbimbó érzékeny, néha pici has szurkálás, enyhe szédülés. Tervezett baba lenne. Már nagyon várjuk.
2014. nov. 23. 13:52
6/7 anonim válasza:
akkor a nemvárt után 2 nappal, ha nem jön meg, tesztelj.
7/7 anonim válasza:
Én a nemvárt napján teszteltem pozit!Kétszer is!Nyugodtan tesztelhetsz aznap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!