Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lett ekkora divat...

Miért lett ekkora divat napokkal a nemvárt előtt tesztelni?

Figyelt kérdés

Először is szögezzük le, hogy nem bántani akarok senkit! Én is "problémás" vagyok (PCOS, Ir, pajzsmirigy) nem is jött a baba könnyen, éveket vártunk, orvosi segítség nélkül nem is ment volna. Többször teszteltem én is a 12. dpo környékén, amikor szépen felment a hőm. (Tehát mindössze 2 nappal a nemvárt előtt.) Hiba volt. Akkor ment el a kedvem végleg tőle, amikor egyszer nemvárt előtt megjelent egy második csíkocska, aztán mégis megjött...

Aki tesztel, meg tünetet vár szinte egy héttel a nemvárt előtt, annak vajon van fogalma arról, hogy biolgógai értelemben hogyan és mennyi idő alatt jön lérte egy terhesség? (megtemékenyítés, osztódás, vándorlás, beágyazódás, stb...)

2014. nov. 25. 16:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
57%

8as ha neked ennyire nem kell segítség mindek rakod fel?

Hát most tuti lepontoznak. De akkor is leírom :)

Sztem nagyon gáz h nap mint nap töltik fel a full negatív tesztet h ez pozi e. Számomra az ilyen nőnek nem is kéne gyerek aki ennyibe nem tud dönteni h 2 csíkos v 1. Gyerekekkel kapcsolatban ez a legkönnyebb döntés. Legrosszabb h akik ezeket felteszik a full negatívon is bíztatják egymást h pozi aztán jön a csalódás. Nemnhiszem el h nem lehet kivárni. Na meg az olyan kérdés h nem várt előtt x nappal nega akkor nem is lesz pozi, na ez borzasztó.

Nem kérem a választ h minek válaszolok az ilyenekre nem szoktam, csak megnézem a képet és jót nevetünk a párommal h a nagy felelőségteljes szülőknek nem sikerül eldönteni.

2014. nov. 25. 16:58
 12/41 anonim ***** válasza:
34%

3 gyerekem van de istenemre mondom h egyszer sem teszteltem

sőt a 10-11 hét előtt még orvosnál sem voltam :-)))

tök feleslegesnek éreztem h elmenjek mert megnéz és ja ja valami látszik jöjjön vissza a 11. héten akkor kiírom a papírokat ... és aggódhatok h akkor mi van vagy nincs :-)))

szépen megvártam h a testem jelezze h bezony ez tényleg gyerek lesz ...

én sem értem ezt a mizériát ... tisztára olyan érzésem van h még ezt is kontrollálni akarják mert ha nem lesz az akkor jön a hiszti kétségbe esés aggódás .. de szerintem erről eleget olvasni itt :-)

2014. nov. 25. 17:04
 13/41 anonim ***** válasza:
24%
Ezt a kerdest is pont annyira volt felesleges kiirni, mint azt, hogy 1 hettel lehet-e pozitiv vagy negativ egy teszt. Senkinek sem kotelessege valaszolni egy adott keresre, foleg nem bunkon. En is olvastam a kerdeseket, jol le is lettek szolva a kerdezok, pedig az egyik csak annyit kerdezett, hogy vajon lehet-e meg pozitiv a teszt, erre a valszok 90 szazaleka arrol szolt, minek tesztelt, olvassa el a betegtajekoztatot, ..... de a kerdesre szinte senki nem valaszolt. Miert kell bunkon viselkedni? Ha nem tetszik a kerdes, vagy nem tud az ember hozzaszolni, akkor ne tegye..de a valaszokkal szinte megalazni a masikat nagyon gusztustalan dolog.
2014. nov. 25. 17:06
 14/41 anonim ***** válasza:
40%
Mindenki kell hobby:) Van, akinek ez a mániákus tesztelés, én sem értem, mire jó...
2014. nov. 25. 17:08
 15/41 anonim ***** válasza:
46%

Mindenkinek, bocs,

Amúgy három gyermekem van, összesen háromszor teszteltem életemben!

2014. nov. 25. 17:09
 16/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, mert szerencsés vagy!
2014. nov. 25. 17:18
 17/41 anonim ***** válasza:
71%

másik dolog (ezért tuti lepontoznak pedig orvosi tény )

felesleges korán tesztelni

mert a kora terhességeknek a nagy százaléka(majd 70%)meg sem éri az első mensit és kiürül... (elvetél abortál ki hogy akarja hívni)

tudom h kegyetlen dolog ez!

de akkor is basszus minek idegesítik magukat ezzel jaja pozi lett de megjött ....

am meg a mensi elmaradása sem biztos jel ! (ajánlom figyelmetekbe a szex szerelem rovatott:-)))))

2014. nov. 25. 17:19
 18/41 A kérdező kommentje:
Claritasa, pont ezt magyarázom én is! És én már tapasztaltam is ilyet, ahogy írtam, na az volt az utolsó nemvárt előtti tesztem.
2014. nov. 25. 17:21
 19/41 anonim ***** válasza:
69%
Ha feltalálnám a tesztet ami már az aktus utáni napon megmutatja,hogy sikerült-e a dolog,meggazdagodnék. :-)
2014. nov. 25. 18:21
 20/41 A kérdező kommentje:
Igen. :) Olvastam régebben valahol, hogy egyébként a vérben már van valami, talán valami enzim, (nem HCG!) a megtermékenyítés után is, még a beágyazódás előtt, ami laboratóriumilag elvileg kimutatható lenne, de nincs értelme, mert a megtermékenyülésből elég nagy százalékban végül nem lesz terhesség.
2014. nov. 25. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!