Miért lett ekkora divat napokkal a nemvárt előtt tesztelni?
Először is szögezzük le, hogy nem bántani akarok senkit! Én is "problémás" vagyok (PCOS, Ir, pajzsmirigy) nem is jött a baba könnyen, éveket vártunk, orvosi segítség nélkül nem is ment volna. Többször teszteltem én is a 12. dpo környékén, amikor szépen felment a hőm. (Tehát mindössze 2 nappal a nemvárt előtt.) Hiba volt. Akkor ment el a kedvem végleg tőle, amikor egyszer nemvárt előtt megjelent egy második csíkocska, aztán mégis megjött...
Aki tesztel, meg tünetet vár szinte egy héttel a nemvárt előtt, annak vajon van fogalma arról, hogy biolgógai értelemben hogyan és mennyi idő alatt jön lérte egy terhesség? (megtemékenyítés, osztódás, vándorlás, beágyazódás, stb...)
8as ha neked ennyire nem kell segítség mindek rakod fel?
Hát most tuti lepontoznak. De akkor is leírom :)
Sztem nagyon gáz h nap mint nap töltik fel a full negatív tesztet h ez pozi e. Számomra az ilyen nőnek nem is kéne gyerek aki ennyibe nem tud dönteni h 2 csíkos v 1. Gyerekekkel kapcsolatban ez a legkönnyebb döntés. Legrosszabb h akik ezeket felteszik a full negatívon is bíztatják egymást h pozi aztán jön a csalódás. Nemnhiszem el h nem lehet kivárni. Na meg az olyan kérdés h nem várt előtt x nappal nega akkor nem is lesz pozi, na ez borzasztó.
Nem kérem a választ h minek válaszolok az ilyenekre nem szoktam, csak megnézem a képet és jót nevetünk a párommal h a nagy felelőségteljes szülőknek nem sikerül eldönteni.
3 gyerekem van de istenemre mondom h egyszer sem teszteltem
sőt a 10-11 hét előtt még orvosnál sem voltam :-)))
tök feleslegesnek éreztem h elmenjek mert megnéz és ja ja valami látszik jöjjön vissza a 11. héten akkor kiírom a papírokat ... és aggódhatok h akkor mi van vagy nincs :-)))
szépen megvártam h a testem jelezze h bezony ez tényleg gyerek lesz ...
én sem értem ezt a mizériát ... tisztára olyan érzésem van h még ezt is kontrollálni akarják mert ha nem lesz az akkor jön a hiszti kétségbe esés aggódás .. de szerintem erről eleget olvasni itt :-)
Mindenkinek, bocs,
Amúgy három gyermekem van, összesen háromszor teszteltem életemben!
másik dolog (ezért tuti lepontoznak pedig orvosi tény )
felesleges korán tesztelni
mert a kora terhességeknek a nagy százaléka(majd 70%)meg sem éri az első mensit és kiürül... (elvetél abortál ki hogy akarja hívni)
tudom h kegyetlen dolog ez!
de akkor is basszus minek idegesítik magukat ezzel jaja pozi lett de megjött ....
am meg a mensi elmaradása sem biztos jel ! (ajánlom figyelmetekbe a szex szerelem rovatott:-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!