ET 7. nap után mennyire normális, hogy majd leszakad a derekam, a bal oldalam 2-3 napja szúr, és kicsit azt érzem, mintha "mindjárt" megjönne? Baj lehet?
Figyelt kérdés
Egy hete volt az ET 3 naposan.2014. nov. 24. 14:12
1/5 anonim válasza:
Szia!Én ET+10 napon vagyok,Egy 5 napos fagyi babával!Sztem normális amit érzel,néha nekem is megjövös érzésem van,de nem mindig érzem!Nekem a petefészkem szurkál néha-néha!Fáj a cicim,de azt be tudom a proginak amit szedek!Hányadik lombikod?
2/5 A kérdező kommentje:
Nyolcadik. Neked?
2014. nov. 24. 16:03
3/5 anonim válasza:
Nekem fagyi elött volt 2 friss!Eddig neked nem is sikerült?Vagy volt már hogy elindult?
4/5 A kérdező kommentje:
Volt egy 9 és fél hetes és egy 4 és fél hetes biokémiai.
2014. nov. 24. 17:54
5/5 anonim válasza:
Nekem végig úgy görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni, utána szúrkáltak a petefészkeim (gondolom a stimulált tüszők miatt), szerintem normális.
Iszol sokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!