Ez normális? Csináltam 3 tesztet és babát "jelzett", de ugyanugy fáj mint mielött megjönne. A mellem is sokszor fáj.
Szia! Nekem végig görcsölt a hasam az első 5 napban mikor késett. Aztán elmúlik, szerintem ha olyan érzésed van hogy meg fog jönni, és mensi görcsök akkor az normális.
Gratulálok a babádhoz :)
Gratulálok Kismama! :)
Ahogy az előttem szóló is irta, normális, hogy húzódik a petefészked, a méhed körül, fájdogál a derekad.Hisz elkezdődött a testedben egy "változás".Készül az anyaságra a tested, húzódnak a szalagok amik a méhet tartják stb...
Amig nem elviselhetetlen a görcs, a fájdalom addig nincs okod idegeskedni.Pihenj minél többet, esetleg szedj MagneB6-ot,az enyhitheti a görcsöket.
Nagyon Boldog Babavárást Kívánok!
Szia.
Persze, ez teljesen normális. Nekem pl másfél hónapig voltak kisebb görcseim, azt hittem elvetélek, de aztán mondta a dokim, hogy ez csak a méh tágulásától van, nem kell aggódnom, a babával minden rendben. Szóval, nyugodj meg ne idegeskedj.
Gratulálok egyébként.
Jah, és a tesztekre, én is 4 tesztet csináltam meg, mire elhittem :D.
Üdv: 9 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!