Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális? Csináltam 3...

Ez normális? Csináltam 3 tesztet és babát "jelzett", de ugyanugy fáj mint mielött megjönne. A mellem is sokszor fáj.

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem végig görcsölt a hasam az első 5 napban mikor késett. Aztán elmúlik, szerintem ha olyan érzésed van hogy meg fog jönni, és mensi görcsök akkor az normális.

Gratulálok a babádhoz :)

2009. nov. 8. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Kismama! :)

Ahogy az előttem szóló is irta, normális, hogy húzódik a petefészked, a méhed körül, fájdogál a derekad.Hisz elkezdődött a testedben egy "változás".Készül az anyaságra a tested, húzódnak a szalagok amik a méhet tartják stb...

Amig nem elviselhetetlen a görcs, a fájdalom addig nincs okod idegeskedni.Pihenj minél többet, esetleg szedj MagneB6-ot,az enyhitheti a görcsöket.

Nagyon Boldog Babavárást Kívánok!

2009. nov. 8. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem aznap mikor meg kellett volna jönnie egész éjszaka görcsölt a hasam azt hittem reggelre meg is jön de hála Istennek nem jött!Néha szoktam érezni de aztán elmúlik!gratulálok a babához!
2009. nov. 8. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Persze, ez teljesen normális. Nekem pl másfél hónapig voltak kisebb görcseim, azt hittem elvetélek, de aztán mondta a dokim, hogy ez csak a méh tágulásától van, nem kell aggódnom, a babával minden rendben. Szóval, nyugodj meg ne idegeskedj.

Gratulálok egyébként.

Jah, és a tesztekre, én is 4 tesztet csináltam meg, mire elhittem :D.

Üdv: 9 hetes kismama

2009. nov. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!