Kb 8 hetes terhes lehetek! Éjjel eléggé görcsölt a hasam. Ez normális? Olyan érzés volt mintha tényleg mindjárt megjönne.
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 10:53
1/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon görcsölt, volt, hogy 10-15 percig tartott, szinte minden éjjel, és nem is tudtam aludni, csak mikor elmúlt. Az orvos azt mondta szedjek rá magne B6-ot, semmi gond nem volt. Eltartott kb a 12. hétig, volt hogy viszonylag erős görcsök voltak. A biztonság kedvéért legközelebb kérdezd meg a dokid.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.Nagyon megijedtem!Hétfőn megyek ultrahangra.Ott majd ugy is többet mondanak.De amig nincs vérzés?Addig nincs olyan nagy baj ugye?
2010. szept. 4. 11:59
3/6 anonim válasza:
Sztem is normalis ez a gorcsolgetes, mivel novekszik a pici, kell neki a hely, tagul a mehed. Nyugi! Biztos nincs semmi baj es hetfon lathatod az elo kisbabadat. :-) Magne B6-ot en is ajanlom a gorcsokre.
4/6 anonim válasza:
Szerintem annyira ne nyugodj meg, nem minden esetben normális a görcsölgetés.
Nekem a dokim azt mondta, hogy a vérzés, és a görcsölésen kívül minden más normális.
Tehát meg kéne különböztetni, hogy tényleg görcsölsz, vagy meg csak húzódik a pocid.
5/6 anonim válasza:
Anno nekem is a 8. héten kezdett el görcsölni a hasam és miután másnapra sem múlt el, elmentem a dokihoz, aki semmi problémát nem észlelt, viszont a MagneB6-ot javasolta, mivel ekkor már eléggé kezd nőni a méh és ennek nyúlása okozza a fájdalmat (a magnézium ezt csökkenti).
Boldog babavárást!
6/6 anonim válasza:
Nyugi, nekem tényleg nem húzódott, hanem ugyanúgy görcsölt, mint anno mensikor. hetekig. Amíg nem vérzel nagy baj szerintem nincs, de persze a dokit kérdezd meg. Akkor én is kérdeztem ezt itt, és elég durvákat írtak, de szerencsére minden a legnagyobb rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!