Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy most nem érzem...

Normális, hogy most nem érzem semmilyen jelét annak hogy megjönne?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie, de máskor már menszi elött 3 nappal legalább görcsöl a hasam és mindig pontosan jön meg. Baj ha most nem érzek semmi ilyet?
2009. júl. 30. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom szeretnél-e babát vagy sem. Semmi gond nincs abból, hogy nem érzel menstruációs előjeleket. Két menstruáció is különbözhet, nekem is egyik hónapban fáj görcsöl, már előtte, másik hónapban semmi. Ennek ellenére akár babát is jelent, de ezt az állítást inkább a késésre lehet alapozni. A késésnek azonban sok oka lehet, ez a hőmérséklet változás mindenki vérzését meghülyíti. Remélem tudtam segíteni
2009. júl. 30. 14:39
 2/4 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok... agyon nem szeretnék teherbeesni.. köszi a választ.
2009. júl. 30. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, és mindig védekezünk.
2009. júl. 30. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben 100%, hogy nem vagy terhes :):) Nyugodjatok meg :):) Attól még hogy nem érzed meg fog jönni, főként ha védekeztetek :) Nincsen semmi baj :)
2009. júl. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!