Nem vagyok beteg, de a lázmérő állandóan 37,5 és ekörül mutat. Már egy ideje késik a menstruációm. Szedtem gyógyszer, és abbahagytam.1hónapja nem szedek. Ha abbahagyom a gyógyszerszedést akkor utána nem az lenne a normális ha időben megjönne?
Figyelt kérdés
Utalhat terhességre a hőemelkedés?
Mellette vannak kiesebb tünetek.
Fáradékony vagyok(lehet hogy az idő)
Néha rengeteget eszek,néha pedig nem kívánom,mert rosszul vagyok egy kicsit.
2009. márc. 11. 12:12
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom ha a gyógyszert abbahagyja valaki előfordul a nem a megszokott időben jön meg. Sőt.. eltart egy darabig mig újra beáll.Magas hő utalhat a terhességre.Szeretnéd a babát?Tesztelj és kiderül!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
Hát még nem várt,de ha már úgy alakulna...:)
Még csak 20vagyok,de már rendes párkapcsolatban élek.
Nagyon az abortusz ellen vagyok,így soha nem vetetném el:)
Nagyon elítélem...
Az biztos hogy jó helye lenne,ha már nagyon jönni szeretne:))Ezt a párom is így gondolja:)
Szóval...inkább örülnék,mint sírnék:)
2009. márc. 11. 12:51
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,az lesz...
Köszi.
De az sem 100százalék...
2009. márc. 11. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!