Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a párom is annyi. Ő dolgozik, viszonylag jó állása van, külön is lakunk már egy ideje egy albérletben, és soha nem volt még anyagi gondunk. Viszont èn még tanulok, és pont most terveztem átmenni a főiskoláról a pázmányra jogász szakra, mert a marketing nem tetszik. Ami azt jelenti, hogy elég sokáig kéne még iskolába járnom. Mellette én is dolgozom, és ez így eddig mindkettőnknek nagyon jó volt. Viszont szombaton kiderült, hogy teherbe estem, és nem tudom mit csinálhatnék. Elvetetni nem akarom, viszont félek, hogy emiatt nem tudnám elvégezni a sulit, és nem tudnék neki megadni mindent.

Ti mit tennétek ha ilyen helyzetben lennétek?

2014. nov. 24. 10:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia én Főiskolára jártam terhesen. Persze rendesek voltak ha nem tudtam bemenni.És következő évben ugyanúgy a többiekkel levizsgáztam. Meg lehet csinálni a kettőt egyszerre.
2014. nov. 27. 11:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, miért nem védekeztél.

Vagy kitaláljam? Természetesen védekezés mellett lettél terhes! Mint az itt kiírt sztorik szereplőinek 90%-a:-DD

Természetesen tartsd meg! Nem is értem, mi a problémád, egyetem/főiskola mellett a legideálisabb szülni, gyereket nevelni:-D

2014. nov. 27. 13:50
 13/15 A kérdező kommentje:

Pont ezt nem kértem, kedves utolsó. Nyilván nem úgy gondolod, hogy így a legideálisabb, én sem gondolom így. De ez van. Te biztos tökéletes vagy, sose hibáztál még életedben. Sajnálom, ha ez okozza neked az örömet, hogy beugass nekem. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, inkább ne is tedd meg, csak görgess tovább.

A többieknek viszont köszönöm!

2014. nov. 27. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo! Kitartas es menni fog :) 23 eves vagyok, 1 hete tudom, hogy babat varok, egyetemre jarok, meg masfel ev van hatra. 7 eve elek kapcsolatban, terveztuk a babat :) tudom, hogy kivsit mas a helyzet, de a lenyeg ugyan az. Ha valaki igazan akarja, akkor meg tud birkozni mindket feladattal! Mindenki tisztelettel fog nezni rad, hogy iskola mellett leszel anya. Gondolj bele, mireva babad 3 eves ovodaskoru lesz, te meg akkor is fiatal leszel, es munkat is konnyebben talalsz ;) sok sikert!
2014. nov. 27. 15:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, neked is kitartást kedves utolsó! :)
2014. nov. 27. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!