Ti gondolnátok babára is ebben a helyzetben?
Másfél hete voltam nőgyógyászaton szűrésen,de mivel akkor nem volt semmi erre utaló jel nem kérdezősködtem. 2hete voltunk utoljára együtt, ha baba van akkor foganhatott.
6. napja késik a menstruációm, viszont nem gondoltam eddig babára mert fogamzásgátlót szedek. Őszintén szólva nagyon örülnék ha baba lenne a dologban, de nem tudom, az orvos ilyenkor azt is nézi e, hogy lehet e valaki pár hetes terhes?
Én esetleg gondolnék, igen.
Ha esetleg baba van a dologban a két héttel ezelőtti együttlétből, a doki akkor sem látta volna még ultrahanggal sem, mert túl pici ahhoz.(Ilyen korán nem is szokás még menni normál esetben, pont ezért.)
Neked gondolom eleve nem csinált ultrahangot, szűrésen nem szoktak. (cáfoljatok ha mégis, az én dokim soha)
Nekem amúgy soha nem fordult elő annak idején a gyógyszer szedése alatt, hogy ne jött volna meg a megvonásos vérzés a gyógyszerszedés szünetében. S volt már arra számtalan példa, hogy valaki így esett teherbe. Nem sok az esély, de végülis előfordulhat.
Nem azt akarom sugallni, hogy hú, biztos baba, de én azért a helyedben csinálnék egy tesztet. Akár ma, ha negatív és nem jön meg, pár nap múlva is. Drukkolok!
Amúgy miért szedsz fogamzásgátlót, ha babát szeretnél?:)
Nem csinált ultrahangos vizsgálatot.
Qlaira fogamzásgátlót szedek, ami 28 szemes, tehát minden nap bekell vennem.
Az igazából bonyolult, hogy miért szedem, mert 5 éve vagyunk együtt a párommal, én már nagyon szeretnék babát, de ő még szeretne csak velem lenni, viszont most egyből azt mondta, hogy amiatt ne aggódjak, hogy nem tarthatnám meg a babát. És bár nem mondta de úgy látom most rajta, hogy valahol szeretné, hogy baba legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!