Ti gondolnátok babára is ebben a helyzetben?
Másfél hete voltam nőgyógyászaton szűrésen,de mivel akkor nem volt semmi erre utaló jel nem kérdezősködtem. 2hete voltunk utoljára együtt, ha baba van akkor foganhatott.
6. napja késik a menstruációm, viszont nem gondoltam eddig babára mert fogamzásgátlót szedek. Őszintén szólva nagyon örülnék ha baba lenne a dologban, de nem tudom, az orvos ilyenkor azt is nézi e, hogy lehet e valaki pár hetes terhes?
"6 napja késik" - ez azt jelentené, hogy már elkezdted a következő levelet? Vagy ha nem, hol jársz most? Hanyadik bogyónál?
Amíg a levél végére nem érsz, semmi gond.
Egyébként SEMMIT se láthatott az orvos, mert ha össze is jött az akkori aktusból, még nem voltál terhes, amikor a dokinál jártál.
Értsd: aktustól számítva 7-10 nap kell ahhoz, hogy egyáltalán elkezdődjön a beágyazódás. Az addig csak vándorló sejtet pedig semmilyen műszerrel nem látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!