Ti gondolnátok babára is ebben a helyzetben?
Másfél hete voltam nőgyógyászaton szűrésen,de mivel akkor nem volt semmi erre utaló jel nem kérdezősködtem. 2hete voltunk utoljára együtt, ha baba van akkor foganhatott.
6. napja késik a menstruációm, viszont nem gondoltam eddig babára mert fogamzásgátlót szedek. Őszintén szólva nagyon örülnék ha baba lenne a dologban, de nem tudom, az orvos ilyenkor azt is nézi e, hogy lehet e valaki pár hetes terhes?
Sajnalom, hogy negativ lett.
Amig nem teszteltel, nem akartam irni, nehogy ez vegye el a remenyt.
A folyamatosan szedendo fogamzasgatloknal (ahol nem tartasz szunetet a szedesben) sajnos megvan annak a lehetosege, hogy elmarad a menstruacio. En is ilyen gyogyszert szedtem, bar nem azt, amit te. A betegtajekoztatoban is felhivjak arra a figyelmet, hogy nem biztosan jelentkezik verzes. Mas a hormonosszetetele ezeknek a gyogyszereknek, nincs megvonasos verzes. Persze lehet is, de az is normalis, ha nincsen. Olvasd el a tajekoztatot.
Ne csuggedj. Ha pedig annyira eluralkodott rajtad a vagy a baba utan, legyen ez egy "into jel", ulj le a paroddal meg egyszer. Hatha o is elgondolkodott ezen a dolgon es belevaghattok hamarosan a dologba!
Drágábbal nem. A drágább nem jobb. Az erősséget (10-es vagy 25-ös - a kisebb a jobb) kell lesni, nem az árcédulát.
Olyan értelemben van, hogy a HCG mennyisége (jellemzően) kétnaponta duplázódik a szervezetedben, plusz a reggeli eleve koncentráltabban tartalmazza, mint a te általad használt délutáni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!