Ki nem várja decemberben?
Figyelt kérdés
Ma újra megjött pedig voltam orvosnál is most volt az első clostis hónapom kaptam tüszőrepesztőt is és semmi.... most szar egy pár napig aztán jön a reménykedés újra! Most decemberre nem várom van így más is ?2014. nov. 23. 09:38
32/39 anonim válasza:
Igen van, de egyenlőre csak telefonban... Kéne egyet készítenem itt is.
33/39 anonim válasza:
Nekem ma reggel Megjött, Úgyhogy az első hónapok nem volt baba szempontjából sikeres, majd a következő hónapban remélhetőleg nem így lesz! :) Veletek mi újság?? A legjobbakat kívánom mindenkinek! Pozitív tesztekben gazdag ünnepeket! :)
35/39 A kérdező kommentje:
Sajnálom igazán hátha sikerrel jársz a következő hónapban! Nekem nincs miben reménykednem sem sajnos így hogy nem lehet több babám max lombikkal! Nekem ez jutott az élettől, IMÁDOM és megbecsülöm gyermekem ami megadatott nekem és beérem vele meg apával nekik szentelem az életem! Sikeres babásodást a többieknek!
2014. dec. 14. 14:22
36/39 anonim válasza:
Csatlakoznék. Holnapra nem várom - ma reggel csináltam egy tesztet, negatív, az a fránya türelmetlenség, másrészt szerintem a teszt sem volt tökéletes, mert ilyen halvány kontrollcsíkkal még nem találkoztam. Hármaskánk érkezne. :)Drukkolok mindenkinek!
37/39 anonim válasza:
Sziasztok!
Dec 24-re nem várjuk. Második próbálkozós hónap, 4 hónapja volt vetélésem művi befejezéssel. Van már egy kisfiam 22-én lesz 14 hónapos. Nagyon vágyunk a kistesóra. Későn volt pém 19. és 20. napon volt pozi az ovu teszt, pont mint múlt hónapban de akkor 30. napon megjött úgyhogy most iszom a palástfű teát hátha segít kitolni a luteális fázist. Drukkolok mindenkinek!
38/39 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok - én elköszönök. :( Sajnos ez nem a mi hónapunk volt. Jó pocakosodást mindenkinek!
39/39 A kérdező kommentje:
Köszi viszont neked is kedves utolsó! Remélem mindenkinek teljesül mielőbb a babóca!
2014. dec. 20. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!