Ki nem várja decemberben?
Figyelt kérdés
Ma újra megjött pedig voltam orvosnál is most volt az első clostis hónapom kaptam tüszőrepesztőt is és semmi.... most szar egy pár napig aztán jön a reménykedés újra! Most decemberre nem várom van így más is ?2014. nov. 23. 09:38
1/39 anonim válasza:
En se varom deemberre. Ez a harmadik probalkozos honapunk. Pontosan december 10re nem varom. Nekem o a masodik babam lenne ha osszejonne. Nem jarok semmilyen orvoshoz, nem homerozok. A lanyom is 3.honapra sikerult, igy nem vagyok ketsegbeesve vegkepp. :-)
Ne legy szomoru. Ne aggodj, annal inkabb nem jon jajd ossze.
Miota probalkoztok?
2/39 anonim válasza:
Sziasztok. Én is pont dec,10re nem várom. A 3.próbálkozós hónapunk. És 2.gyerköcöt szeretnénk.
3/39 anonim válasza:
Akkor mi pont ugyanugy vagyunk. :-). Mennyi idos az elso gyerkoc? Nekem februarban lesz 2 eves es kislany. :-)
4/39 anonim válasza:
En is kb 10- ig nem varom.remelem nem is jon.
2,5 eve varunk a babara.
5/39 anonim válasza:
Igen ugyan úgy. Nekem is lányom van csak ő nov,be volt 2 éves.majdnem minden ugyanaz. Ti hol laktok? Sok sikert mindenkinek.
6/39 anonim válasza:
Sziasztok! Én december 14.-re nem várom,remélem sikerrel járunk mindannyian! :) Nekünk ez az első próbálkozós hónap, most kezdtem el hőmérőzni is. :)
7/39 anonim válasza:
Előző vagyok! Kedves kérdező, tudom, hogy rossz, a legjobb barátnőmnek izgultam végig azt az időszakot, amíg meg nem fogant, a 4. hónapra sikerült nekik! Remélem te is így leszel vele! :)
8/39 anonim válasza:
én most 30.-ára nem várom, első próbálkozós hónap és első baba lenne. voltak tüneteim is amik kb. 2 hete kezdődtek, émelygés, szédülés, iszonyatos mellfájdalom, fáradtság, megnövekedett éhségérzet. most épp nagyon gyenge mellfájdalom van és mellé olyan érzésem, hogy mindjárt megjön. nagyon remélem, hogy nem fog. :( hozzá kell tennem, október 27.-én vettem be az utolsó fogamzásgátlót, tehát az is lehet, hogy az első gyógyszer mentes hónap miatt teljesen megbolondult a szervezetem. drukkolok nektek !
9/39 anonim válasza:
Én december 6 és 9 közé nem várom. 4.próbálkozós hónap
10/39 anonim válasza:
December 1 re nem várom.
Furcsa mert két napja buszon elkapott a ,,lehányom a szembeülőt" érzés és másnap hajnalban is erre keltem.Egy nap volt mikor szétakart robbanni a méhem érzés,most meg kicsit fájdogálok de nem a tipikus mensi előtti fáj mindenem érzéseim vannak.Nem tudom de remélem nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!