Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben?

Ki nem várja decemberben?

Figyelt kérdés
Ma újra megjött pedig voltam orvosnál is most volt az első clostis hónapom kaptam tüszőrepesztőt is és semmi.... most szar egy pár napig aztán jön a reménykedés újra! Most decemberre nem várom van így más is ?

2014. nov. 23. 09:38
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál nem volt semmim sem, nem volt egy domináns tüszőm sem clostilbegyt mellett sem.... elkeserítő úgyhogy nekünk ebben a hónapban nem foganhat meg a baba hiszen miből is.... nem tudom hogyan tovább! Elkeserítő hogy 27 évesen az ember így áll és nincs peteérése semmi! Aki meg nem akarja az meg bekapja a legyet pikk pakk.... Én meg kínlódok és szenvedek és rosszul esik ez az igazságtalanság!Lehet lombik lesz a vége azt mondta az orvosom hát félek kicsit!
2014. dec. 3. 12:22
 22/39 anonim ***** válasza:
Ne kenődj el! Nem változtatott a gyógyszer adagolásán? Mert ilyenkor ez is sokat szokott segíteni! Minden nőnél van peteérés nélküli hónap, ettől nem vagy kevesebb vagy reménytelenebb, mint bárki más! Összejön hamarabb, mint várod!
2014. dec. 4. 15:35
 23/39 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Sajnos elszámoltam dec 2 re nem vártam ,hát nem is jött ,DE aznap ill következő nap rózsaszínes fél cm -es pecsét volt a tisztaságin.De ma reggel teszteltem és negatív rá pár percre meg meg is jött :( Így most extra lepukkanva érzem magam mert annyira szép volt és párom is a fellegekben volt meg én is.Erre mégsem :( Ekkora csalódás rég volt bennem.

(Anyummal beszéltem és mondja figyeljek oda mert nála mindhármunknál az első2-3 hónapban meg volt és ugyan úgy fáj stb.Talán valami reményt adhat)

2014. dec. 4. 17:13
 24/39 anonim ***** válasza:
sziasztok, 19-es vagyok. holnapra nem várom, ma reggel lőttem egy tesztet és nem akarok semmit elkiabálni, de bizony halvány pozi volt:) holnap reggel csinálok még egyet ha addig valóban nem jön meg:)
2014. dec. 8. 09:49
 25/39 anonim ***** válasza:

Elso valaszolo vagyok, sajnos ma reggel nekem is megjott, ez a honap se sikerult. Na nem baj majd jovo honapban. :-) 4.honap lesz a nyero :D

Kerdezo ne keseredj el, sajnos ilyen a vilag. Sose lesz igazsag. Elobb-utobb ugyis osszejon. De igazat adok.

Utolso gratulalok a halvany pozihoz is. :-)

2014. dec. 8. 10:12
 26/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok ti se kenődjetek el sajnos ez ilyen... nehéz útálom mikor megjön ÁÁÁ! Ma voltam ismét egy hétre rá visszarendelt a doki mert mondta hogy nem lát tüszőt hátha még beszedek minden nap egy szem gyógyszert az csak beröffenti a petefészkemet de semmi ettől sem lett semmi sem.... Csalódtam de nem is érzek semmit sem a hasambam mikor kisfiam megfogant ott tüzijáték volt bennem éreztem és tudtam is hogy na itt készülődik valami! Viszont Ő is orvosi segítséggel fogant a mi kis csodánk!!!Most ismét járom az orvost hogy ultrahanggal figyelemmel kísérje a peteéréseket viszont azért merült fel a lombik mivel a closti úgy fest nem segít.... sajnos és erősebb dolog kell amivel aktiválódnak a kis petéim :) Már magamon nevetek Kész!! Mindent megtesz az ember a sikerért de én azért is elkapom apát este ha volt ha nem volt peteérés! :) lesz ami lesz! Minden jót nektek! És írja meg más is hogy hogy alakult a hónap a pozis tesztelőnek gratula nincs is kérdés a halvány pozi teszt szép erős lesz pár nap múlva gratulálok kismama!
2014. dec. 8. 12:44
 27/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok! (6-os vagyok)

Sajnálom, akinek nem sikerült, de előttetek a következő hónap! :) Nagyon szurkolok nektek!

Mivel most görbézek először, nem hagyatkozhatok túlságosan rá, de úgy tűnik, hogy kezd normalizálódni és talán van peteérésem. :) Én vasárnapra nem várom (14.). Gratulálok a pozitív tesztelőnek! :)

2014. dec. 8. 17:55
 28/39 anonim ***** válasza:
kivel mi a helyzet? én ott tartok hogy 4 napja késik, van 2 pozi tesztem, jövő héten vagy azután terveztem orvoshoz menni. görcsölgetek, más tünetem nincs.
2014. dec. 11. 15:10
 29/39 anonim ***** válasza:

Gratulálok a pozitív tesztelőnek! :) Én nem tudom, hogy hányadik Dpo-n vagyok a hőgörbém alapján, de elvileg 9.

Ma szépen felment a hőm az alaphőmhöz képest. Reménykedő álláspont! Többiek?

2014. dec. 11. 18:54
 30/39 anonim ***** válasza:
Én még tizenötödikéig várnám hogy elmaradjon a mensi, de aztán lehet nem rendszeres a ciklusom, mert letettem a fogamzásgátlót. Úgyhogy döntésképtelen vagyok, mert nem tudom behatárolni, hogy ovum volt vagy sem amikor úgy gondoltam. Meglátjuk, de az biztos hogy még karácsonyig ki kéne derülnie :)
2014. dec. 12. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!