A mellemet nem nagyon digyelem mert az nem jelent nalam semmit. Az ilyenkor midnig feszul es ba van durranva. Amikor a lanyommal voltam terhes akkor is igy volt. :-)
De sokszor inkabb mar oda se figyelek ezekre a dolgokra, mert felek, h csak kepzelem. Inkabb csak csinalok majd egy tesztet es ha az vagyok ugyis kimutatja, ha negativ akkor majd megjon. Multhonapban 9 napot kesett. De tudtam h nem vagyok terhes.
Miota probalkoztok! Elso baba?
3. gyerek lenne....
és most volt egy vetélésem...pokoli nehéz most szinte minden perc...mert itt a táskámban a teszt és várni kéne.. de nem tudom meddig fogom kibírni!
nekem mindig mellfeszüléssel kezdődött, ezért reménykedem
nem bírtam ki és délután két "mellfájás" között a táskámba nyúltam és teszteltem...persze én hülye mit is vártam volna...negatív...
ráadásul most majd vehetek tesztet...tényleg az a legjobb megoldás, ha nincs nálunk teszt :D
Oh :(
Én is ezért nem vettem még. Majd péntek délután, aztán szombat vagy vasárnap reggel ellövöm, ha nem jön meg.
Kitartás!
(7.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!