Ki nem várja péntekre?
Szia,
én péntek-szombat-vasárnapra nem várom (változó, péntek lenne a 28.nap vasárnap pedig a 30., mostanában 28-30 naposak a ciklusaim)
Egyik pillanatban én is azt érzem, hogy baba, másikban pedig hogy mindjárt megjön.
A derekam "görcsölget", ami inkább tompa fájdalom. A melleim még nem kezdték el a szokásos menszi előtti fájdalmat.
Tegnapelőtt szúrkált a petefészkem, rögtön bújtam a netet, persze írták lehet beágyazódás is....
Az a legszebb, hogy második baba lenne, már van egy 5 éves nagylányom, és mégis ugyan olyan buzgó minden jelre felfigyelő vagyok, mint 5 éve vele.
Ilyenek vagyunk mi anyák :)
Veled mi újság? Első baba?
Köszönöm, én is drukkolok neked :)
Én vasárnap reggelre tervezem a tesztet, ha addig nem jön meg, és persze ha bírok addig várni. :)
Ha hamarabb tesztelnék jelentkezek :)
Te mikor tesztelsz? Mióta próbálkoztok a babával?
Nekem szombat a nem várt napja (ciklus 28. napja), de péntektől hétfőig bármelyik nap megjöhet, eddigi ciklusok alapján. Addig is figyelgetem magam, de úgy érzem most se sikerült. Mondjuk még csak a 2. próbálkozós hónap. Első baba lenne. :)
Sajnálom az utolsó babábat! :( És szurkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a kistesó. :) Persze az első hozzászólónak is megy a drukk. :) Vivien
Sziasztok, első hozzászóló vagyok. Van egy nagyon haloványka 2 csíkos tesztem. Nem merem beleélni magam mert januárban is volt egy aztán 2 nap késéssel megjött.
Amint gépközelben leszek megmutatom a képet. Drukkoljatok, hogy ha baba, akkor küldjön és maradjon. Köszönöm.
Én is szurkolok, hogy sikerüljön. :)
Nekem tegnap megjött, tehát ez a hónap se sikerült. :( Hátha a következő sikeresebb lesz. :) Vivien
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!