Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja péntekre?

Ki nem várja péntekre?

Figyelt kérdés
Holnap után "kellene" megjönnie.Aki ugyanígy reménykedik írjon vele mi újság.Én egyik pillanatban azt érzem baba,a másikban nem.Van ami mellette szól,van ami ellene.Nehéz nem ezzel foglalkozni,utolsó babámat elvesztettem.
2014. okt. 22. 09:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia,

én péntek-szombat-vasárnapra nem várom (változó, péntek lenne a 28.nap vasárnap pedig a 30., mostanában 28-30 naposak a ciklusaim)

Egyik pillanatban én is azt érzem, hogy baba, másikban pedig hogy mindjárt megjön.

A derekam "görcsölget", ami inkább tompa fájdalom. A melleim még nem kezdték el a szokásos menszi előtti fájdalmat.

Tegnapelőtt szúrkált a petefészkem, rögtön bújtam a netet, persze írták lehet beágyazódás is....

Az a legszebb, hogy második baba lenne, már van egy 5 éves nagylányom, és mégis ugyan olyan buzgó minden jelre felfigyelő vagyok, mint 5 éve vele.

Ilyenek vagyunk mi anyák :)

Veled mi újság? Első baba?

2014. okt. 22. 11:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia!Örülök,hogy írtál.Múlt csütörtök óta néha görcsöl a hasam,mintha meg akarna jönni.A derekam fáj,folyás is más.Majd kiderül.Van 2 fiam.Mikor fogsz tesztelni?Majd írd meg mi az eredmény,szurkolok neked!
2014. okt. 22. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm, én is drukkolok neked :)

Én vasárnap reggelre tervezem a tesztet, ha addig nem jön meg, és persze ha bírok addig várni. :)

Ha hamarabb tesztelnék jelentkezek :)

Te mikor tesztelsz? Mióta próbálkoztok a babával?

2014. okt. 22. 13:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Nincs görcsösen tervben,bár én nagyon szeretném.Én vasárnap-hétfőre tervezem,tuti eredményt szeretnék.
2014. okt. 22. 14:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem szombat a nem várt napja (ciklus 28. napja), de péntektől hétfőig bármelyik nap megjöhet, eddigi ciklusok alapján. Addig is figyelgetem magam, de úgy érzem most se sikerült. Mondjuk még csak a 2. próbálkozós hónap. Első baba lenne. :)

Sajnálom az utolsó babábat! :( És szurkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a kistesó. :) Persze az első hozzászólónak is megy a drukk. :) Vivien

2014. okt. 22. 18:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Szia Vivien!Örülök,hogy csatlakoztál és köszönöm.Remélem te is minél hamarabb kismama leszel.Ha lesz kedved írhatsz sikerült-e.
2014. okt. 22. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok, első hozzászóló vagyok. Van egy nagyon haloványka 2 csíkos tesztem. Nem merem beleélni magam mert januárban is volt egy aztán 2 nap késéssel megjött.

Amint gépközelben leszek megmutatom a képet. Drukkoljatok, hogy ha baba, akkor küldjön és maradjon. Köszönöm.

2014. okt. 23. 15:44
 8/12 anonim ***** válasza:
*küzdjön
2014. okt. 23. 15:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Szia!Be szoktam nézni ide,hátha írtok.Tényleg szívből szorítok,hogy baba legyen.Szegény,azóta próbálkoztok?
2014. okt. 23. 18:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is szurkolok, hogy sikerüljön. :)

Nekem tegnap megjött, tehát ez a hónap se sikerült. :( Hátha a következő sikeresebb lesz. :) Vivien

2014. okt. 25. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!