Babci kérdése:
Van aki péntekre nem várja? Izgulhatnánk együtt, hátha gyorsabban megy az idő. ;) )
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 18:04
1/15 A kérdező kommentje:
És még annyit,hogy a jós teszt mennyire pontos?Tegnap csináltam egyet reggel,halvány vonal látszott.Ma reggel is csináltam és erősebb lett a vonal.Viszont csináltam egyet most 18 óra körül és azon már csak nagyon halvány csík volt látható.Vagy ott rontottam el,hogy az ovu teszt,jós tesztként csak reggel használható a hcg hormon miatt?Segítsetek mert tanácstalan vagyok...:/
2012. máj. 15. 18:29
2/15 anonim válasza:
Én szombatra:) de már nagyon izgulok:)
3/15 anonim válasza:
Na mi lett? Ha még nem jött meg,van valami tünet?:)
4/15 A kérdező kommentje:
Szia!Semmi,még nem jött meg!!A hasam szurkált ma de rendesen.Finoman megvizsgáltam magam,a méh száj fent és zárva,viszont a egy pici fehéres-barnás pötty maradt az ujjamon,de wc papíron,fehérneműn semmi!Remélem így is marad! Nálad??
2012. máj. 17. 22:41
5/15 anonim válasza:
Én a 19:43-as vagyok:
vasárnapra nem várom,és holnap reggel tesztelek:) Majd írj! Drukkolok! :)
6/15 A kérdező kommentje:
Hahó csajok mi újság?Nálam még semmi,de várok a tesztel...:)
Írjatok,remélem gratulálhatok!Megy a drukk!
2012. máj. 19. 09:03
7/15 anonim válasza:
Nekem sajnos negatív lett,nagyon szomorú vagyok.:(((
Úgyhogy holnap meg fog jönni sajnos.
8/15 A kérdező kommentje:
Jaj,ne legyél szomorú!!Nem biztos hogy előtte egy nappal már ki tudja mutatni. Nyugodj meg,várj holnapig és utána tesztelj. Én pont ezért várok a nem várt napjáról még 3-4 napot legalább. Mert akkor már bizti kimutatja! Szerintem ne keseredj el,ha nem jön meg holnap még bármi lehet!!Más tüneted van?Drukkolok nagyon!!!!!
2012. máj. 19. 10:36
9/15 anonim válasza:
Köszi szépen!
Annyi az érdekes nálam,hogy eddig mindig a menszi elött már 8-10 nappal görcsölt minden nap a hasam(nem nagyon,de egyértelműen) most meg egyáltalán semmi.Egyik nap sem.
Nekem ez nagyon furcsa,de gondolom ez most ilyen ciklus.:(
10/15 A kérdező kommentje:
Mondom nyugi!!:) Ha holnap nem jön meg,akkor szerintem hétfőn reggel simán tesztelhetsz .Nekem egyenlőre semmi,holnap lesz 2 napja ,hogy késik.Picit fáj a hasam,ennyi.Én keddnél előbb nem tesztelek,lehet addig megjön,és akkor csak felesleges pénz kidobás,plusz egy csalódás.Majd írj kérlek mindenképp,hogy mi lett!
2012. máj. 19. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!