Van itt olyan, aki jövő péntekre nem várja?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Volt már valami jele a beágyazódnásnak? Alhasi fájdalmak, esetleg pecsételés? Én éreztem már a bizsergéstől elkezdve mindent, de képes vagyok ezeket bebeszélni magamnak, szóval várunk... :) megbízható hőmérőm nincs, csak olyan, ami állandóan irreális értékeket mutat, szóval ezzel nem is próbáltam rájönni...2014. jan. 25. 16:27
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ez az 1.pròbálkozàsunk. Eléggè rosszul èrzem magam (szèdülès, alhasi fájdalom). A beágyazódást is èreztem:-) 6-án szeretnèk tesztelni.
Üdv: Eszter
2/6 A kérdező kommentje:
drukkolok :) nekünk is ez volt az első próbálkozás.
2014. jan. 25. 17:06
3/6 anonim válasza:
Szia! Mi már egy jó ideje próbálkozunk. Ebben a hónapban elég furcsa a görbém. Tegnapelőtt feltettem a görbém, hogy nagyon el vagyok keseredve, de senki nem válaszolt. :-(
Szintén tegnapelőtt volt egy kis barna pötty a wc papíron, tegnap semmi, ma kicsit erősebb barnázásom van. Pedig éreztem szurkálásokat is.
Azért felteszem ide is a görbém, hátha valaki tud nekem valamit mondani:
Üdv,
A.
4/6 A kérdező kommentje:
hát tényleg furcsa, ha ennyire leesett :O higanyossal, vagy digitálissal méred? a digi néha téved sajnos, nem tudom mitől függ, hogy melyik megbízható
2014. jan. 25. 19:23
5/6 anonim válasza:
Digitálissal mérem, a csipogásig. Olvastam, hogy beágyazódáskor leeshet a hő, kezdtem is reménykedni, de ennyit nem eshet szerintem.
6/6 HorváthNikoletta válasza:
Sziasztok én most szombatra nem várom alhasi görcsök voltak kicsi hányinger más nem nagyon reménykedek ez a 4. probalkozos honapunk.de én előtte gyogyszert szedtemw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!