Van olyan aki tavasztól vág bele a baba projektbe? Hogy bírtok várni?
08:34 vagyok
tudom, hogy nagyon depisen hangzik és nem így kéne felfognom, de most tényleg így érzek
gyakorlatilag igen. nem érzi még magát eléggé felelősségteljesnek, fél a gyerekkel járó elkötelezettségtől. ha én nem hozakodok elő a témával, akkor ő csak kb. 5 év múlva vágna bele.
szóval örülök, hogy a kedvemért előbbre hozza ezt az időpontot. de elszomorít, hogy nem saját maga miatt teszi. azt szeretném látni az arcán, hogy ő is igazán akarja. már bánom, hogy egyáltalán szóba hoztam a baba témát.
Lányok ne haragudjatok de én ezt nem értem...mármint a párjaitokat.
Napra pontosan ki van tűzve a babadolog?Hogyan?
Egy pasi most január 28-án még nem érzi magát készen az apaságra de ez 2010.06.01-én változni fog?
Húú ez nekem magas.
Kifogást mindíg lehet találni.
hát, ez jó kérdés... én sem tudom :)
de majd megkérdezem tőle. szerintem ez valamiféle fogódzkodó, hogy "addig még szabadság van"
Utolsó elötti vagyok,akkor viszont a nő is gondolodjon el,hogy egy ilyen bizonytalan,határozatlan pasinak szüljön-e gyereket nem?Én biztos nem tenném.
Nekünk kettő van,most teszteltem pozitívat a harmadikkal,de a párom többször megnézte a tesztet mint én és sírt éjszaka,örömében.
Mondjuk attól is függ ki mióta van együtt a pasijával.Egyértelmű,hogy egy éves kapcsolatban nem szülünk egyből,viszont ha már évek óta együtt vannak,és a pasi ódzkodi a gyerektől,kifogásokat talál,na ott már gáz van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!