Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszt negatív...

A terhességi teszt negatív lett. Akkor mitől késhet a menstruációm?

Figyelt kérdés
Okt.1.-én menstruáltam utoljára, ami 27 napra jött meg. Most már a 37.napnál tartok és még mindig nem jött meg. A barátommal távkapcsolatban élek, így nem élünk rendszeresen nemi életet, max. egy hónapba egyszer kétszer.Legutóbb okt.15.-21.-ig párszor együtt voltunk, de óvszerrel védekeztünk. Eddig mindig normálisan megjött, de most valami miatt nem. Tegnap reggeli vizeletből elvégeztem egy Predictor Early tesztet, ami negatív lett. Ma meg egy X-Epil tesztcsíkosat, ami szintén negatív lett, viszont nem reggeli vizeletből csináltam. Néha észlelek erősebb fehérfolyást, meg múltkor volt ilyen zöldes sárgás darabos folyásom is, de csak egy nap. Ilyen durva folyásom még előző menstruációm előtt volt, de akkor több napig. Úgy tudom, ha fertőzés állna a háttérben, attól még ugyanúgy fennállhat terhesség és ugyanúgy meg kellene attól még jönnie. Nőgyógyász azt mondta a telefonba, hogy még az UH nem is mutatná ki, mert el kell telnie min.4 hétnek. Azt tanácsolta csináljak még 2 tesztet jövőhéten. Szerintetek mi lehet a bajom?
2014. nov. 7. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
21.-től számolva 15. napon már elvileg halvány 2 csíkosnak kellett volna lenni a tesztnek ha terhes vagy.Nagyon sok dolog miatt késhet.Betegség,stressz,stb.Zöldes-sárgás folyásról még nem hallottam,nem csíp,szúr pisilésnél?Még az is lehet,hogy felfáztál.Szeretnétek babát?
2014. nov. 7. 15:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem csíp, meg semmi. Voltam már kétszer felfázva, de azóta nem. Nem szeretnénk még babát, mivel még csak 22 éves vagyok barátom meg 23.
2014. nov. 7. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy megijedtél,hogy terhes vagy és rá stresszeltél és emiatt nem jön meg.Az agyunk jól át tud verni.Jövőhéten azért el kéne menned dokihoz,nem hiszem,hogy terhes vagy,de ártani nem árt ha megvizsgál.
2014. nov. 7. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A zöld folyás az semmiképp nem normális. Bakteriális fertőzés. Okt elseje óta már nem reggeli pisi is kimutatná, ha terhes vagy.
2014. nov. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!