Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3. napja késik. Ma délutáni...

3. napja késik. Ma délutáni teszt negatív. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban volt egy kémiai terhességem, azóta szombaton kellett volna megjönnie. Semmi tünetem nincs, csak néha görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni, de semmi. A ma délutáni teszt negatív. Nem hőmérőzök, mert nem akarok rágörcsölni, meg csalódni a múlt hónap miatt. Vélemények?

2014. nov. 4. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyit tudok mondani csak hogy szurkolok.Ne haragudj de semmi okos nem jut eszembe :)
2014. nov. 4. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez még akármi lehet, szerintem a következő tesztet reggeli első vizelettel csináld meg.
2014. nov. 4. 21:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Minden percben várom, hogy NE jöjjön meg. Szerintem nincs sajnos bébi, de pár nap múlva csinálok még egy tesztet reggel. köszi a válaszokat! :)
2014. nov. 5. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!