Lehet baba? Elmaradt menstruáciò, de negatív teszt.
A párommal 6 hònapja próbálkozunk azon, hogy kisbabánk legyen. Hőmérőztünk eddig, s próbáltuk mindig pont az ovuláciòkor mindig együtt lenni. Úgy éreztük, hogy az eddig eltelt hónapok alatt most biztosan pont akkor voltunk együtt, s előtte hat napig nem. Utolsò mensim október 7-én volt, az ovuláciòm után 5-6 nappal pecsételő barnázásom volt, ami egy tisztasági betétnyi sem volt. Azòta sokszor érzem azt mintha meg akarna jönni, de semmi fel van puffadva a hasam. Már nem kellett volna megjönnie a mensimnek nem is jött meg hála Istennek le is kopogom.
Tesztet csináltam november 4-én, de negatív lett a teszt. Vajon ez miert van, lehet baba vagy csak valami hormonális dolog?!
Eddig mindig pontos volt a mensim.
szia! én is hasonló cipőbe járok... (én mára nem várom,és eddig meg se jött, viszont semmi előjele sincs. eddig napokkal előtte pecsételő vérzésem volt)
Tegnap én is negatívat teszteltem.
-Sajnos senki nem láthat belénk...senki nem tudhatja mi zajlik ilyenkor bennünk...:( Bárcsak ránézésre megtudná valaki mondani....:D gondolom neked is idegőrlő ez a bizonytalanság...
Én azt tanácsolom, holnap reggel is tesztelj!
De az már jó jel,ha nem jött meg....
Eddig soha nem volt semmi bajom, mindig időben jött meg. Màr azon filozók nem e ciszta vagy valami hormonális dolog.
De eddig mindig időben megjött. 2-3 napja hányingerem van napközben többször is. /ez lehet a stressztől is/ sűrűn járok pisilni ami korábban nem volt. Kiakasztò ez a bizonytalanság!
Előző vagyok! Szia!
én is ettől tartok hogy azért nem jön meg,mert van valam bajom :( Már inkább jönne meg, vagy nemtudom.
ma reggel első vizeletből új tesztet csináltam, és negatívnak látom...
Nemtudom mi legyen, muszáj várnom még. A hétfőig nem jön meg, reggel új teszt
szorítok én is neked! Remélem baba lesz !
:)
Én most el vagyok keseredve, 5 nap alatt 3x teszteltem, mind negatív... lehet hogy kicsit túlzásba is viszem a tesztelgetést, és az is lehet, hogy korán van még ehhez...
de nem tudom...majd lesz valami:\
Írj majd, hogy nálad mi a helyzet!? Fogom neked a csipiszt! :)
:Üdv: előző
Nekem sem jött meg még pedig 3-ra nem vártuk, de tegnap a teszt negatívat mutatott. Nem értem már komolyan. Holnap megyek orvoshoz meglátjuk mit mond! Írd meg te is mindenképp mi a helyzet veled.
:)
Puszi
szia szia! nálam még mindig semmi változás... :\
Jövőhéten megyek szerintem dokihoz...
Veled miújság? Mesélj! ( akár írhatsz privátba is, ha van kedved dumálni!
Üdv: előző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!