3 napja késik, negatív a mai teszt. Ez lehet még baba?
Figyelt kérdés
ma picit barnáztam reggel, és kicsit görcsölök, de közel sem annyira, mint mielőtt meg szokott jönni. nincs semmilyen másik menstruáció előtt szokásos tünetem. meg fog jönni szerintetek, vagy ez lehet még baba is? de miért nem mutatja ki a teszt akkor? a ciklusaim mindig pontosan 29 naposak, soha nem késik, és ebben a hónapban csak az ovu előtt és közben tudtunk együtt lenni, később nem. szóval még az se lehet, hogy későn fogant volna... nem értem.
ti mit gondoltok?
2014. nov. 2. 12:02
1/3 anonim válasza:
Ha negatív a teszt, akkor szerintem nincs baby, a teszt 10 nappal a megtermékenyülés után már kimutatná. Egyébként a "mindjárt megjön" érzés, és a kicsi vérzés még lehet terhességi tünet is, de azt akkor kimutatná.
2/3 anonim válasza:
várj egy-két napot, ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet
3/3 anonim válasza:
Kedd, szerda körül tesztelj szerintem is, ha addig nem jönne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!