A nemvárt napján teljesen negatív a teszt, van még remény? Később lehet még pozitív?
Mára nem várom, és negatív lett a tesztem. Tegnap előtt kicsit barnáztam, de tényleg csak nagyon kicsit, és olyan érzésem van, mint mielőtt meg szokott jönni. Nagyon félek, hogy megint megjön. Van értelme még reménykedni, vagy felesleges?
Nektek a nemvárt után hányadik napon lett pozitív a teszt?
Nekem tegnap volt a nemvart.tegnap regel es ma regel is negativ lett a tesztem.
Ma van mindjart megjon erzesem.es pici kremes barna folyas de tenleg csak akor ha nagyon nezem.
Es neked fent van a hod? Vagy van hohullamaid kedves kerdezo.
én már olyan sokszor jártam pont igy, és az a tapasztalat, hogy kár volt reménykednem, mert mindig megjött másnap. nálam a negativ az negativ. ettől függetlenül sikerülhet, mert másoknál is csak egy hét után mutatta a teszt, sajnos én még igy nem jártam.
durva hogy mit élünk át mi nők ezek miatt. ahogy itt olvasgatok látom más is igy van ezzel. tényleg gáz igy rágörcsölni akarni (bár be kell vallanom én is ebben vagyok) de most döntöttem úgy, hogyha most is megjön, keresek egy hobbit, és szarni fogok én erre az egészre. azt hiszem tényleg ezzel tennék jót magamnak már, és nem azzal hogy állandóan erre koncentrálok, és csak ilyen témában olvasgatok az interneten. teljesen rápörgött az agyam. jövő ciklusom után, nem fogok ezzel az egésszel foglalkozni, élem az életem mint előtte, és csinálok ezer más dolgot, mint hogy ezen görcsöljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!