Ki nem várja 12. e körülre?
Figyelt kérdés
Izgulunk együtt?2014. nov. 6. 13:39
41/73 aperilla válasza:
Kedves Mystu! Legjobb tudomásom szerint esélyes lehetsz a dologra, ugyanis a beágyazódás az aktus után 7-10 nap körülre tehető! Várt ki azt a 6 napot szerintem és nem várt mensi első napján tesztelj, akkor már biztosabb lehet a dolog! :) Nagyon szorítok neked, és had gratuláljak az eddig elért diéta eredményéhez!!! :)
42/73 aperilla válasza:
Jesszus, bocs a név elírás miatt! :D
43/73 A kérdező kommentje:
Nem tesztelt még senki?
2014. nov. 11. 10:35
44/73 anonim válasza:
Tegnap vettem egy tesztet mert nagyon görcsölget a hasam, de mostanában meglesem a hőmet es ma is 36,2 volt :( nem hiszem hogy ebből lehetne akármi...vagy rosszul hiszem? 5 nap van meg hatra...
45/73 A kérdező kommentje:
Hát elvileg nem...,de mindig vannak kivételek! Drukkolok!
2014. nov. 11. 11:14
46/73 anonim válasza:
Nyilván :D mondjuk nem tudom az alaphomet hogy mennyi, de elegge el vagyok keseredve hogy kétnaponta vagyunk egyutt es nincsen semmi :(
47/73 mytsu válasza:
választ. Remélem jók a megerzeseim es baby van a dologban. Gorcsolgetes nalam is van, ami amugy sosem szokott lenni. Erzem az egesz mehemet, ami nagyon furcsa. Mar csak kettot kell aludnom a nemvartig. Nagynagy drukkolas mindenkinek!
48/73 mytsu válasza:
Kedves Aperilla! Nagyon szépen köszönöm a választ. Akart volna lenni az eleje. :)
49/73 aperilla válasza:
Én ma reggel teszteltem... negatív sajnos, sőt ma 4 nap késés után egy kevés "barna folyás" is volt... nagyon el vagyok keseredve... járt már valaki így? mi lehet ennek az oka? Sajnos dokimhoz csak köv.héten tudok menni...
50/73 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom:-(. Sajnos az okát nem tudom.
2014. nov. 11. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!