Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félek, h csak addig "érdekel"...

Félek, h csak addig "érdekel" a baba amìg pólyás. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Hello!

Pár hónapja rámtört a babaláz, viszont a hétvégén voltak rokonaink vendégségbe és volt itt 5 gyerek. 2 évestől a 11-ig! A 2 éves kisläny nagyon rossz volt. ..nem volt mellette 2 perc nyugalom!

Teljesen elment a kedvem a babavállalástól. Addig imádnivaló, amìg baba, picúr, pòlyás. Na de utána!! Maga a pokol! Félek, hogy örökre elszállt a kedvem! Volt vki hasonló cipőbe? Köszi a komikat.

2014. nov. 4. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia. 5 lányom van és mindegyiket imádom. Hogy milyen lesz tőled függ hogy neveled. Minden kornak meg van a maga szépsége. A 20 lányom ismét tündér:-). A kisiskolás pedig maga az álom. ..amikor haza felé jövet egyszerre mond el mindent ami történt:-) többet beszél mint a Shrekben a szamár:-):-):-). Szval minden élet korszakban van gyönyörű rész. ..persze vannak gondok problémák. .. de ez is attól függ hogy fogod fel....tragédiaként vagy megoldhato dologként....szerintem más gyereke miatt ne menjen el a kedved a gyermektől!!!!
2014. nov. 5. 08:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Én még csak 22 éves vagyok, talán azért nem állok még készen a dologra. Abban igazatok vsn, h a saját gyerekem mindig is más leszy mint vki másé de azért gondolom az alapvető gondok megjelennek minden családban. Pl: hogy a gyereken kìvül alig marad időd magadra ill.a partneredre kivéve ha babysittert fogadsz de azt én nem szeretném. Semmiről sem akarok lemaradni azt meg pláne nem szeretném, hogy többet legyen egy idegen a gyerekemmel,mint mi. Bár itt ahol mi élünk itt 3 hónap a GYES aztán megy a baba a bölcsibe és minden visszaáll az eredeti kerékvágásba, úgyhogy ìgy talán jobb is. :) 2-3 gyereket szeretnék csak félek , hogy már egy is kiveri majd a biztosìtékot! :D de hát bele kell majd jönni!
2014. nov. 5. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:
én vagyok akinek 2,5 éves ill. 6 hós lányai vannak. Én is 22 éves vagyok...életkor nem befolyásolja az érettséget! :)
2014. nov. 5. 15:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezen ne aggódj! Járok fodrászhoz, vásárolni, barátnőzni, sportolok és a férjemre is van időm egy fél éves mellett. Hozzáteszem elég nyugodt baba, de szervezés kérdése is. Persze most Ő a legfontosabb, de magamat úgy érzem nem adtam fel. 26 éves vagyok egyébként

Első voltam

2014. nov. 8. 00:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat. :-)

Egyelöre jegeljük itthon a baba tèmàt, a baràtomnak felhoztam de azt mondta, hogy mèg nem àllunk kèszen rà.

Ô mèg vilàgot szeretne velem jàrni, csak ketten. Ezt meg is èrtem. Majd mindennek eljön a maga ideje :)

Szèp napot nektek!

2014. nov. 14. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!