Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg baba lehet a dologban?

Tényleg baba lehet a dologban?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hete volt az ovum, és 1 hét múlva fog megjönni. Vasárnap és tegnap meg voltak keménykedve a melleim, és nagyon érzékenyek voltak. Eddig ilyen velem csak a mensi előtti napon szokott előfordulni, de akkoris sokkal enyhébben. Semmi más tünetem nincs, de a GYIK - Nők egészsége témakörben azt írták, hogy ez lehet a terhesség jele. Fogamzásgátlót szedek, nem hagytam ki egyet nem, sem hánytam, nem szedtem antibiotikumot, stb. Gondoltam megkérdezlet Titeket is, mégis Ti jobban benne vagytok a témában :)

Szerintetek is baba? Vagy mi lehet?

2014. nov. 4. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, de ha fogamzásgátlót szedsz akkor nincs ovulációd, épp ez a lényege, hogy nem termelődik petesejt. :)

Egyébként a mellfájdalom nagyon változó tud lenni. Nekem is volt, hogy semmi, aztán meg majdnem le akartak szakadni. Mikor sikerült a baba majdnem szétrobbantak. :)

Vasárnap kiderül, végül is olvastunk már itt olyat, hogy gyógyszer mellett lett valaki terhes.

Remélem nem sértettelek meg az első mondatommal.

2014. nov. 4. 17:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Dehogy sértettél :) Ebben nem voltam biztos, hogy van-e ilyenkor ovuláció, mert kérdeztem a barátnőmet is, aki ápolónő. Ő azt mondta, hogy szerinte csak eltolódott az ovulációm. A mensi naptár 1 héttel ezelőttre teszi be a napot, a barátnőm szerint pedig akkor van ovu, ha ciklus közben érzékeny a mellem vagy fájdogál a hasam.
2014. nov. 4. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

A mellfájásod sok mindentől lehet:

1. Tényleg babás vagy.... erre azért lássuk be csekély az esély...de nem kizárt

2. PMS tünet, csak most előbb kezdődött mint nagyátlagban szokott neked...

3. Van szilikonod? (bocsi a kérdést, de még ez is tud néha galibát okozni)

2014. nov. 4. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Nincs szilikonom :)

Már komolyan gondolkozom, hogy milyen tüneteim vannak, és mitől lehetnek :D

Én 99%ban biztos vagyok abban, hogy ez nem baba, bár ha mégis, az sem probléma :)

Mostanában elég sokat dolgozom, emiatt előfordul, hogy össze-vissza eszem mindenfélét. Ettől fel voltam a napokban puffadva. Fájdogál a fejem, gondolom szintén a fáradtságtól. Szerintem ezek közül egy sem terhességi tünet :)

2014. nov. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!