Tényleg baba lehet a dologban?
Kb. 1 hete volt az ovum, és 1 hét múlva fog megjönni. Vasárnap és tegnap meg voltak keménykedve a melleim, és nagyon érzékenyek voltak. Eddig ilyen velem csak a mensi előtti napon szokott előfordulni, de akkoris sokkal enyhébben. Semmi más tünetem nincs, de a GYIK - Nők egészsége témakörben azt írták, hogy ez lehet a terhesség jele. Fogamzásgátlót szedek, nem hagytam ki egyet nem, sem hánytam, nem szedtem antibiotikumot, stb. Gondoltam megkérdezlet Titeket is, mégis Ti jobban benne vagytok a témában :)
Szerintetek is baba? Vagy mi lehet?
Szia!
Ne haragudj, de ha fogamzásgátlót szedsz akkor nincs ovulációd, épp ez a lényege, hogy nem termelődik petesejt. :)
Egyébként a mellfájdalom nagyon változó tud lenni. Nekem is volt, hogy semmi, aztán meg majdnem le akartak szakadni. Mikor sikerült a baba majdnem szétrobbantak. :)
Vasárnap kiderül, végül is olvastunk már itt olyat, hogy gyógyszer mellett lett valaki terhes.
Remélem nem sértettelek meg az első mondatommal.
A mellfájásod sok mindentől lehet:
1. Tényleg babás vagy.... erre azért lássuk be csekély az esély...de nem kizárt
2. PMS tünet, csak most előbb kezdődött mint nagyátlagban szokott neked...
3. Van szilikonod? (bocsi a kérdést, de még ez is tud néha galibát okozni)
Nincs szilikonom :)
Már komolyan gondolkozom, hogy milyen tüneteim vannak, és mitől lehetnek :D
Én 99%ban biztos vagyok abban, hogy ez nem baba, bár ha mégis, az sem probléma :)
Mostanában elég sokat dolgozom, emiatt előfordul, hogy össze-vissza eszem mindenfélét. Ettől fel voltam a napokban puffadva. Fájdogál a fejem, gondolom szintén a fáradtságtól. Szerintem ezek közül egy sem terhességi tünet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!