Ettől még lehet baba a dologban?
Figyelt kérdés
Már Vasárnap úgy éreztem,hogy meg fog jönni ( ez volt a 27.nap ),de semmi,pedig nekem ha így fáj már akkor aznap meg is szokott jönni!De este csak egy kis vércsepp volt,aztán hétfő elvileg "rendesen"megjött,de olyan darabos volt és kevés! Ma meg már csak pecsételek! Furán még mindig úgy érzem,hogy lázas vagyok! Lehetek mégis terhes? A múlt hónapban pont mensi utáni 7.napon kiszakadt a gumi! ( nem lenne baj és tesztelni is fogok,csak érdeklődök,hogy van e itt olyan,aki menstruált és mégis terhes volt? Mennyire gyakori ez?2014. okt. 8. 20:16
1/1 anonim válasza:
Nem túl gyakori. Mi babát tervezünk, nekem is megjött, viszont más volt és nem is görcsöltem. Gondoltam, hátha...csináltam tesztet, de negatív. Csinálj tesztet, hogy megnyugodj. Szerintem nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!