Baba van a dologban vagy valami mas?
Figyelt kérdés
Ha elveteltem 1 hete ( nem tudtam hogy van baba csak amikor elment ) azóta hangulatingadozasaim vannak es hanyingerem. Lehet hogy ikrek voltak es csak egy ment el de a masik ott van ? Lehet hogy hulye kerdes de lehetseges ez ? Vagy csak a veteles okozza ?2014. júl. 11. 20:20
1/5 anonim válasza:
Dokinál voltál??ha nem ideje lenne elmenni. Nem vagyunk orvosok hülyeséget meg seni nem akar mondani!Az is lehet hogy a hormonok okozák kitudja...
2/5 anonim válasza:
A hcg meg dolgozik egy ket napig aztan szepen kiurul gyakori veteles utan a terhestunetek megmaradasa..viszont baratnőmnek ikrek voltak egyik elment neki de csak barnazas kisereteben..ez eleg ritka nem akarlak hitegetni,az orvos nem is gondolta,h az egyik megmaradhatott..orvoshoz kell menned ha vmit akarsz tudni..
3/5 anonim válasza:
De fura, hogy ez felmerült benned, eszembe se jutna:)
nekem is volt vetélésem, és a tüneteim utána is megmaradtak hetekig, pl. a puffadás, hányinger, szédülés, ilyenek.
4/5 anonim válasza:
Ha továbbra sem múlik el, mindenképp menj el orvoshoz saját magad megnyugvása érdekében.
5/5 anonim válasza:
A hangulatingadozás az nem lehet, hogy az elvesztett baba miatt van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!