Baba lehet a dologban, vagy valami más?
Figyelt kérdés
3 hónapja rajta vagyunk,hogy legyen baba. :) Utolsó mensesem szeptember 30.án jött meg, tartott október 4.ig. Aztán ma délután észrevette a bugyimban, hogy enyhén véres. Hasam nem fáj, és nem erősen vérzek, hanem ilyen pecsételős szerű. 28.ára nem várom. Mi lehet ez?2014. okt. 24. 21:44
1/10 anonim válasza:
Ez lehet a menstruáció előjele. Múlt hónapban én is már 3-4 nappal mensi előtt pecsételgettem.
2/10 A kérdező kommentje:
De azelőtt sosem csinált ilyet, vagy ez nem számít?
2014. okt. 24. 21:48
3/10 anonim válasza:
Szia nekünk ez volt a 2.hónap, a mensi napján pecsételtem aztán ennyi énis azt hittem h terhes vagyok aztán 1 hét múlva megjött rendesen :( Szerintem a mensi jele neked is de kívánom, h ne úgy legyen!
4/10 anonim válasza:
Az időpontok megeggyeznek az enyéimmel. Nálam még semmi jele a menszesznek. Nem várom h megjöjjön.
5/10 anonim válasza:
Bár h válaszoljak a kérdésedre: Igen sajnos ez lehet a menses jele. Nálam eddig mindig így volt. De szorítok h tévedés legyen a te esetedben.
6/10 A kérdező kommentje:
Nálam meg sosem csinált ilyet. időben mindig megjött aznap, és kész. Még csak nem is fájdogált előtte sem. Most sem fáj, nem érzek semmit.. fura
2014. okt. 25. 00:04
7/10 anonim válasza:
igen lehet a mensi jele mivel en is 3-4-nap elotte pecsetelget ... most utoljara 1 hetet is ...
8/10 A kérdező kommentje:
igazatok volt, ma megjött rendesen... :/
2014. okt. 25. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!