Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félek, h csak addig "érdekel"...

Félek, h csak addig "érdekel" a baba amìg pólyás. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Hello!

Pár hónapja rámtört a babaláz, viszont a hétvégén voltak rokonaink vendégségbe és volt itt 5 gyerek. 2 évestől a 11-ig! A 2 éves kisläny nagyon rossz volt. ..nem volt mellette 2 perc nyugalom!

Teljesen elment a kedvem a babavállalástól. Addig imádnivaló, amìg baba, picúr, pòlyás. Na de utána!! Maga a pokol! Félek, hogy örökre elszállt a kedvem! Volt vki hasonló cipőbe? Köszi a komikat.

2014. nov. 4. 21:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

1: A sajátját az ember akkor is szereti ha rossz!

2: Ha megneveled a gyereket, akkor nem lesz neveletlen!

3: Minden kornak megvan a maga szépsége!

2014. nov. 4. 21:07
 2/15 anonim ***** válasza:
nem egyből 2 évest szülsz : ) .. szépen lassan egyre többet tud majd, okosodik napról napra! és te egyre jobban fogod majd szeretni, és büszke lenni rá! kislányom 7 hónapos, igazi rossszcsont, nekem sincs egy percem sem, de nem bánom: ) te is élvezni fogod, csodálatos!
2014. nov. 4. 21:10
 3/15 anonim ***** válasza:
36%
Es mik a szépségei? Csak mert nekem is csak a picik tetszenek.
2014. nov. 4. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Nekem, amikor 13 évesen berobbant a kamaszkor, anyám mondogatta, hogy "azért van az első 12-13 év, hogy legyen időnk megszeretni és ilyenkor már ne dobjunk ki" :)
2014. nov. 4. 21:18
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
A lányom 21 honapos kezdődött a nem nem korszak,a sunyiság,és a csak azért is felmászik hiába kérem hogy ne!tündéri!pedig néha égnek áll a hajam de imádom!nem mondom hogy nem lesz olyan hogy néha üvöltenél egy nagyot de olyankor mély levegő ;)ez a dolga a gyereknek,feszegeti a határokat :) nekünk pedig türelem,türelem!mert nem ellenünk szòl!
2014. nov. 4. 21:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja szerintem tetszeni fog a nagy is amikor elkezd mászni,felállni,kibujik az első foga,megölel,megpuszil,a maga kis nyelvén elkezd beszélni...sorolhatnám a sok apróságot aminek egy anya örülni tud nagyon!nagyon sok dolgot Te tanítasz meg neki Te általad lesz olyan amilyen és ez nagyon jó érzés!
2014. nov. 4. 21:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, elég elevenek. :-) Kikészítik az embert. De olyan jó mikor magától bebújik az ölbe, puszit ad, mosolyog, átölel, elalszik a karban.. Mikor megérinted, beleszagolsz a hajába.. Egyébként közönség előtt rá is raknak a viselkedésükre. :-)
2014. nov. 4. 21:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Én a fiamon tapasztalom - aki már nem baba, lassan 2 éves - hogy olyan gyakran baba még. Nagyon eleven energiabomba, de nemrég kezdett el igazán szeretgetni, puszilgatni, kimutatni a szeretetét, és amikor bújik, lenyugszik, újra az a kisbaba, aki szopizások közben a karomba simult, aki mellettem érezte magát teljes biztonságban. Szval egy 2 éves is egy csodálatos kis emberke, izgalmas, folyton fejlődik, okosodik, és sokszor még nagyon babásan viselkedik.
2014. nov. 4. 22:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Az én nagylányom már 2és fél éves. Pici korában az volt benne meseszép hogy a saját lányom, milyen picike, már kinyitja a szemét és nézelődik, eszi a kezét, fordul, mászik,ül egyedül. Később baromi büszke voltam amikor elindult. Egyre többet beszélt, lehagyta a vele egykorúakat. Másfél évesen mondatokat tett össze. Most hogy 2,5 éves, a kedvenc meséi főcímdalát énekli, és a részekből tanulva nekem magyarázza a dolgokat, hogy "bocs anya de mostmár mennem kell majd találkozunk" :D Emellett olyan eleven hogy el sem tudod képzelni. Van egy fél éves lányom is, akire szintén büszke vagyok első pillanattól kezdve, már csak a születési körülmények végett is!..Saját gyerekedre büszke leszel bármekkora lesz és bármit csinál majd!
2014. nov. 4. 22:50
 10/15 anonim ***** válasza:

Pont úgy van ahogy előttem írták: nem egyből 2 évest szülsz.

A saját gyerek meg teljesen más (akkor is ha néha az agyadra megy).

2014. nov. 4. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!