Lehet emiatt ennyi eltérés? (hőmérőzés)
Figyelt kérdés
Eddig mindig 5:40-kor mértem a hőmet,36,3-36,4 között volt az alaphőm majd leesett 36,1-re és felment utána 36,9-37-ig,de most 6:40-kor mérem és az alaphőm 36,6 és nem változik.
Kérdésem az lenne,hogy az 1 órás csúszás miatt lehet ez vagy esetleg valami más?Esetleg a cickafarkfű hiánya miatt lehet ez?
A cickafarkfű teát ráhagytam mert a rendszeres 32 napos ciklusból (ovu mindig 16.napon volt) 35 napos ciklust (21.napon volt nagy nehezen ovum) csinált és még mindig pecsételek szerintem tőle...
2014. okt. 28. 19:27
1/4 anonim válasza:
elvileg maximum 15 perc eltérés lehet csak, vagy nm is érdemes méregetned.
2/4 A kérdező kommentje:
Új ciklusban kezdtem el mérni a hőmet később,nem pedig egy cikluson belül.Ami azt jelenti,hogy 8 napja jött meg és azóta mérem 6:40-kor.Remélem érthetően írtam :).
2014. okt. 28. 19:53
3/4 anonim válasza:
Én elég sokáig hőmérőztem, volt olyan ciklusom, ahol 36,3 körül volt átlagban az ovu előtti hőm, és olyan is, ahol 36,5 - re állt be, szinte vonalzószerűen. (Meg előfordult a kettő között is.) Nem függött az időponttól. Nem is ez a lényeg benne, hanem hogy meglegyen a két (sikeres esetben esetleg a három:)) fázis a görbén.
4/4 A kérdező kommentje:
2-es nem tudom olvasod-e még,de nekem is beállt most ebben a hónapban 36,6-ra és olyan mint a vonalzó.
2014. nov. 3. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!