Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy a hüvelyemben...

Létezik, hogy a hüvelyemben és a szájban mért hő között 0,4-0,8 fok eltérés legyen?

Figyelt kérdés
Ez elfogadható, hogy ennyivel kevesebb legyen, ha nyelv alatt mérem, vagy ennyivel több, ha a hüvelyemben. (mindig egyforma időben mérem)

2012. nov. 21. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen
2012. nov. 21. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyi hiba még a hőmérő miatt is lehet. Volt olyan digitális hőmérőm, ami 1.5 fok eltérést mutatott két mérés között...
2012. nov. 21. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy mindig hüvelyben mérjem, mert az a mérvadó. Mármint a hőmérőzős technikához.
2012. nov. 21. 20:55
 4/6 A kérdező kommentje:
és az , hogy terhesség esetén akár 37 is lehet a hőmérséklet, mire van megállapítva? hüvelyre, vagy inkább a szájban történő mérésre?
2012. nov. 22. 07:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam is 3 tized a különbség, ha szájban és hüvelyben mérem.

5 hónapig mértem szájban nyelv alatt, de ovuláció után akkor is mindig 37 fölé ment a hőm.

Most 2 hónapja mérem hüvelyben és ovuláció után 37.2 - 37.3 a hőm.

2012. nov. 22. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Máskor meg harminchat egész kettő?
2015. febr. 12. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!