Peteérés óta állandóan bizsergést érzek a hüvelyemben, meg tegnap (akkor voltam peteérés után 1 héttel) fájt, görcsölt a hasam. Lehet akkor volt a beágyazódás? És mi lehet ez az állandó bizsergés ott lent, olyan mintha vérbő lenne.
Én is clostit szedtem, 2 kúrát.
Bizsergést nem figyeltem meg, de a peteérés utáni 6. napon fájt, görcsölt lent a hasam, ami egy napig tartott. Most 5 hetes kismami vagyok :)
Hú de jó,hogy ezt írtátok. :)
Gratulálok a terhességhez!
5 hetes kismami,te mikor teszteltél először?
Csak a nemvárt napjának reggelén teszteltem először! Bár olyan gyorsan és erősen megjelent a csík, hogy szerintem, ha előbb csinálom is már kimutatta volna, de direkt nem akartam elkapkodni, hisz ha előbb csinálom, még mindig 50% esély van mindenre. Amíg ez a nap el nem jött, igyekeztem még a fórumokat is elkerülni és extrán a saját tüneteimet se figyeltem. Féltem, hogy befolyásol amit látok, hallok... Volt rá példa sajnos :(
Nyugodtan kérdezz, akár priviben is, szívesen válaszolok!
Megy a drukk! Mikorra nem várod?
Majd írj a fejleményekről!!
Igazad van.Engem is szokott befolyásolni,amit látok.
Szívből örülök,hogy neked sikerült!
Én vasárnap-hétfőre nem várom.
Tegnap óta fájdogál a hasam,úgy mint mikor meg szokott jönni.
Hát nem tudom....reménykedek!
Voltál már dokinál? Most mit érzel,hogy vagy?
Köszi a gratulációt!
Mivel ez még "korai" terhesség, 5 hét, 3 nap... a doki azt mondta, hogy nem lát úgyse semmit. De azért kedves volt és látta az aggódásomat, így egy UH-t csinált, amivel megnyugtatott, hogy látszik a terhesség, szép nagy petezsák van és jó helyen! :) 2 hét múlva kell visszamennem, akkor már többet látunk, tudunk, akkor lesz lelet és laborkérő, stb.
Egész nap bármikor elkap egy émelygés, néha fájdogál picit a hasam is, a fejem is, semmi étvágyam nincs és nem is vagyok kívánós, a cicim megnőtt, de nem feszít, viszont állandóan ásítozok, és álmos vagyok, rettentő fáradékony!
Drukkolok Nektek, hogy sikerüljön, de semmiképpen se add fel! Szedj mellé E-vitamint, talán segít, mint nálam!
Nekem a mindjárt megjön érzés nem volt előtte, bár mondják sokan, hogy van... lehet az E-vitamin is segített ebben, hogy a premens tüneteket enyhítette és ezért nem éreztem, vagy nem is volt... Csak pár percig éreztem ilyen tünetet, nemvárt előtti napon!
Majd írj! Kitartást!! :)
Megjött sajna. :(
2 napot késett.
De nem keseredtem el! Majd most!
Szerintem később volt az ovum mint gondoltam.
Veled mi újság? Hogy vagy?
Sajnálom, ezt én is átéltem párszor.... de itt az új ciklus!! :)
Köszi a kérdésed, kivégez a hányinger, semmit nem bírok enni, nincs is olyan amit kívánnék sajnos és amit leküzdök az egész nap visszakívánkozik, jön a sav is :(
Minden más elviselhető, mint álomkór és hőemelkedés.
4-én megyek dokihoz... :)
Kitartást és sok sikert!!
Ha kérdésed lenne vmivel kapcsolatban, szívesen megosztom a tapasztalatomat, keress akár privát is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!